PIDU JA PILLERKAAR: Töö on tehtud, nüüd on aeg kokteilid kätte haarata.

Foto: Kuvatõmmis/"Armastuse malev"
Tele
12. oktoober 2021, 14:10

ARVUSTUS | „Armastuse maleva“ 2. osa: Angela niidab järgemööda mehi jalust, Sandri kommentaarid muutuvad aina kibedamaks ja üks näitsik tõmbab saatest leebet!

„Üks näpp libastub ja ongi olemas,“ avaldab Sander hommikusöögilauas arvamust, kui kaugel on massaž järgmisest sammust, viidates seksile. Mehele ei passi, et lühike Jaan tema ainsale võimalikule naiskandidaadile intiimseid lähenemiskatseid teeb. Mõni aeg hiljem kümblustünnis sulistades võtab robustsete väljaütlemistega Sander Angelast aga uue seisukoha. „Ma ütlen kohe ära, miks mulle ei meeldi Angela. Sa ei joo, ei suitseta ja sa oled enda arust kuulus b*tch!“ lajatab veidi meeleheitel olekuga autofanaatik.

Möödunud osas vahetas bikiinifitnessiga tegelev Angela mehi kui sokke, jättes kohtingukaaslase pika Jaani üksi, et postitantsijast lühikese Jaaniga õnne proovida. Mahajäetud mees valis enda kõrvale tagasihoidliku Kerit-Lii. Väljakannatamatute ja robustsete väljaütlemistega Sander viskas Liinal kopa ette ja naine nõustus ühte heitma hoopis Stepaniga. Kõige kindlama paarina jäid taas kokku ehitaja Mairo ja Dubaisse parema elu otsingutele läinud Mari-Liis.

Edasi lugemiseks: