Kristel Aaslaid ja Mattias Naan.

Foto: Erlend Štaub
Inimesed
11. oktoober 2021, 12:20

Kristel Aaslaid: panin Lätis tatti ühe tundmatu härrasega ja helistasin kohe Mattiasele (40)

Mis oleks võinud Kristel Aaslaiu suhte Mattias Naaniga tugevalt proovile panna? Kristel meenutas üht sellist Lätis juhtunud seika, mis kiskus õige intiimseks.

Kristel Aaslaid ja tema elukaaslane, koomik Mattias Naan on mõlemad avalikkusele tuntud inimesed. Sky.ee veebisaate „30 minutit taevas“ juht Brigitte Susanne Hunt uuris Kristelilt, kui palju paneb see tõsiasi suhtele pinget peale. Ebameeldivateks hetkedeks pidas Kristel seda, kui uuritakse isiklike teemade kohta nagu abiellumine või perelisa. „Võib-olla inimesed ei ole ise ka veel neid küsimusi läbi arutanud,“ rääkis ta.

„Me pole Matuga väga sellised olnud, kes käivad kuskil ringi trallitamas. Meil olid need enne teineteisega kokku saamist,“ selgitab Kristel ja lisab, et annavad Mattiasega üksteisele piisavalt ruumi pidudel käimiseks.

"Olen pannud Lätis tatti ühe tundmatu härraga, pärast mida helistasin ise Mattiasele. Ma olin Lätis peol ja siis üks britt tuli minu käest küsima, kas ta võib mulle joogi välja teha. Ootasime baarileti ääres ning järsku pani ta oma keele mulle kurku. Ma olin väga imestunud,“ kirjeldab Kristel olukorda. Mattiase reaktsioon oli seepeale aga ootamatu!

Vaata Sky.ee videointervjuud lähemalt SIIT!