Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 12. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sind ümbritsevad inimesed, kes käivad oma plaanid väga enesekindlalt välja. Sulle ei anta eriti võimalust oma arvamust avaldada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Rumalus ja pealiskaudsus ärritab sind. Märkad, kuidas ilma eriliste teadmiste ja oskusteta, aga valju häälega on võimalik palju saavutada, see tekitab masendust.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Mitte keegi ei jaksa kogu aeg tööd teha, iga päev ühtlase jõuga pingutada. Et ennast mitte rebestada, võta rahulikumalt ja tee ära vaid see, mis on hädavajalik.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Need tegevused, mis õnnestub täna lõpule viia, võib lugeda kordaläinuks. Kuid see, mis praegu veel pooleli, võib võtta uue suuna, plaanides võidakse teha korrektiive.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalik on kohtuda huvitava inimesega, kes oskab sulle niimoodi läheneda, et sul on lihtne ennast avada. Ära sattu temast liiga suurde vaimustusse.

Neitsi

23. august – 22. september

Sa ei ole ühe inimese tööga rahul ja otsid vahendeid, kuidas teda tagant utsitada. Sul on keeruline teda motiveerida. Ainuke asi, mis aitaks, on rahaliste võimaluste pakkumine.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mitte keegi ei saa muuta sind otseselt puudutavaid asju niikaua, kuni sina ei ole oma viimast sõna öelnud. Kui keegi on selle lihtsa tõe unustanud, tuleta seda meelde!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kipud takerduma häirivatesse emotsioonidesse ja kergesti solvuma, arvama, nagu sind ei hinnataks piisavalt. Ära tekita endale ise probleeme!

Ambur

22. november – 21. detsember

Hoidu tundide viisi siseruumides istumisest, see mõjub halvasti nii su enesetundele kui ka töövõimele. Kõige parem oleks, kui saaksid terve päeva värske õhu käes veeta.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ära ole pahane nende peale, kes sind kritiseerivad. Oleks tark kõike kuuldut analüüsida ning sellest järeldusi teha, sest midagi oled valesti teinud ja saad seda parandada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ole ettevaatlik otsuste tegemisel. Tasub mõelda pikalt ja põhjalikult, kui võimalik, otsustusi edasi lükata või kaasata nende tegemisse teisi inimesi, et vastutus oleks jagatud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

On arusaadav, et maailmas toimuv ei jäta ka sulle mõju avaldamata. Oled tundlik ja võtad südamesse ka neid muresid, mis ei puuduta sind otseselt ja mida sa muuta ei saa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastaringil oled veelgi suhtlusaltim. Sul on äriplaane ja igasuguseid vahvaid ideid, ent enne nende ellu rakendamist tahad kellegagi nõu pidada. Vajad, et keegi sind hindaks, utsitaks, tunnustaks. Armusuhtes on oluline, et saaksid kallimat läbinisti usaldada ning talle alati kõigest ausalt rääkida.