Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 11. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tahad olla vaba, ise otsustada, mida ja millal teed, kus ja kellega käid. Inimestel, kes üritavad sulle mingeid piiranguid seada, on raske sinuga kontakti saada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Teed laiaulatuslikke plaane, märkamata seejuures, et hindad oma võimeid ja võimalusi üle. Sul on palju energiat, aga kipud seda ebaotstarbekalt raiskama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pööra tähelepanu olukorrale kodus. Hoia ja arenda häid suhteid lähedastega. Ole rahulik ja tasakaalukas. Kui hoolikalt sõnu valid, on võimalik keerulised asjad selgeks rääkida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunned end nii vaimselt kui ka füüsiliselt suurepärases vormis. Mõte liigub aktiivselt ja loogiliselt, suudad välja mõelda plaani, mida on lihtne ka ellu viia.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled mõelnud, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada. Nüüd on aeg mõtetelt tegude juurde liikuda. Oled nutikas märkama tulutoovaid teenimisvõimalusi.

Neitsi

23. august – 22. september

Silmad oleks justkui äkitselt avanenud – märkad võimalusi, mis varem on kahe silma vahele jäänud. Suudad erinevaid detaile sobitades suure pildi kokku panna.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Aeg soosib vaimse töö tegemist. Oled põhiloomusele vastuoluliselt üsna egoistlik. Sead enese tahtmised ja vajadused esikohale, teiste huvid jäävad tagaplaanile.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära lase end tagasilöökidest heidutada, võta neid õppetunnina. Sa tead hästi, mida sa tahad. Su eesmärgid on realistlikud, ent nendeni jõudmiseks on vaja kõvasti tööd teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui asjad ei edene, võta hetkeks aeg maha. Pole mõtet oma energiat raisata pea ees vastu seina tormamisele, saati veel seda korduvalt teha.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei tohi kõigel lihtsalt minna lasta, pead olema aktiivne ja tegutsema selle nimel, et arengud toimuks sulle vastuvõetavas suunas. Pead end maksma panema, oma huvide eest võitlema.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Enesearendamise, teadmiste ja muljete kogumise päev. Välismaalastega suhtlemine on ühtaegu nii põnev kui ka kasulik. Naissoost Veevalajail võib meestega vedada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Rahaasjade ajamisel kipud olema ülemäära riskialdis. Hoidu praegu suurte summade välja käimisest ja tähtsate lepingute sõlmimisest. Ära tee järske muudatusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal keskendu enese arendamisele. Oled ambitsioonikas, eneseteadvus tõuseb. Küllap on sul võimalik eesmärke iseseivalt seada ja tegeleda just nende asjadega, mis su jaoks põnevad on. Armuelu kujuneb vaheldusrikkaks, uudsust jagub ka siis, kui ammusest ajast partneriga koos oled.