Kylie Minogue ja Paul Solomons.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
9. oktoober 2021, 13:00

VEIDER: Kylie Minogue naaseb Austraaliasse, kuid peig jääb Londonisse

Briti kõmulehe Daily Mirrori teatel kolib popprintsess Kylie Minogue (53) üle aastakümnete tagasi kodumaale Austraaliasse. See aga tekitab küsimuse tema armusuhte kohta: peigmees Paul Solomons, kellega lauljanna pidi juba pulmadekski valmistuma, jääb Londonisse.

Mirrori allikate andmeil on Kylie juba mõnda aega kolimist kaalunud, soovides oma eakate vanemate seltsis rohkem aega veeta. Koroonapiirangute tõttu viibis lauljanna tänavu pikemalt Austraalias ning otsustaski lõpuks jäädavalt naasta.

Mirrori allika väitel polegi see kolimine tegelikult nii suur samm, sest aktiivse artistina reisib Kylie palju ringi ega püsi paigal. Tekib siiski küsimus, kas superstaari järjekordne armulugu pole lõppemas - tema 47aastane kallim, meesteajakirja GQ loovjuht Solomons jääb Londonisse. Asja on menetlenud ka The Sun. Selle lehe allikas kinnitab, et paari armastus õitseb endiselt. Kylie ja Paul tahtvat katsetada kaugsuhet. „Muidugi hakkab Kylie aeg-ajalt Ühendkuningriigis käima ning Paul külastab Melbourne'i. Nad teevad nii, et see toimiks.“