Foto: VIDA PRESS
Inimesed
9. oktoober 2021, 11:00

Monaco vürstinnale tehti Aafrikas järjekordne operatsioon (1)

Monaco vürstinna Charlene'i naasmine kodumaale lükkub taas edasi: õukonna teatel tehti talle reedel Lõuna-Aafrikas järjekordne operatsioon.

Vürst Albert II ütles hiljutises raadiosaates, et tema naine naaseb Monacosse ilmselt oktoobri lõpuks. „Ta tuleb väga varsti tagasi, me peame paari päeva pärast arstidega rääkima,“ vahendab Daily Mail Monaco riigipea sõnu. Kuid Briti kõmulehe hinnangul on Charlene'i tagasipöördumine kodumaale taas edasi lükkunud. Reedel teatas õukond, et Monaco vürstinnale tehakse järjekordne üldnarkoosi nõudev protseduur.

Kaplinnast pärit endine olümpiaujuja on juba vähemalt pool aastat Lõuna-Aafrikas viibinud. Kuuldused tema ja Alberti abielu karilejooksust pole vaibunud vaatamata õukonna seletusele, et Charlene'i tabas tõsine põsekoopapõletik. Tüsistuste tõttu on vürstinnat opereeritud ning ta pole saanud lennukiga sõita. Viimati tehti Charlene'ile lõikus augusti keskel. See kestis neli tundi. Mõni nädal hiljem varises vürstinna oma öömajas kokku ja viidi taas haiglasse, kust ta vabanes õnneks juba järgmisel päeval.

Charlene'i viimane sotsiaalmeediapostitus pole tema poolehoidjate muret vähendanud – kuhtunud välimusega vürstinna loeb fotol piiblit.