Puuduta mind

„PUUDUTA MIND“

Irja Lutsar: ma ei kujuta ette, kuidas edasi elada, kui su neli õde surevad ühel nädalal nakkushaigusse nagu mu vanaemal (31)

LISA KOMMENTAAR

Juhanes8. oktoober 2021, 10:47
Võrrelda difteeriat koroonaga on veider, sest koroona puhul on kahtlane vaktsineerimisvajadus üldse. Praegu on tegu siiski olemasolevatesse koroonavaktsiinidesse mitteuskumisega, mitte üldiselt vaktsiinidesse mitteuskumisega.
Stroh8. oktoober 2021, 09:39
Lugedes su õõvastavat, traagilist lugu, Irja, otsustasin ennast nüüd kolm korda süstida.
9. oktoober 2021, 16:22
Mis, Avo, sina jälle siin reostamas avalikku ruumi!
igal oinal oma mihklipäev8. oktoober 2021, 09:32
kui ühe vaktsiini mõju on nii olematu, nagu praegu Lutsar seda hirmkallist katetusjärgus olevat vedelikku kiidab ja surub...
Stroh8. oktoober 2021, 09:24
Irjakene. Meil kõigil on omad lood. Aga näed - ELAME!
Stroh8. oktoober 2021, 09:23
Jah, Irja ... Kaastundest lasen ennast nüüd kolm korda süstida!
mina jälle8. oktoober 2021, 16:18
igaks juhuks 5 korda iga 2 kuu tagant ja siis juba iga 3 kuu tagant
Che8. oktoober 2021, 09:19
LUTSAR! MIS EESMÄRGIGA SA SELLISE LOOGA SIIN LAGEDALE TULID??? Haige manipulaator! Kõigepealt lao lauale tõestus ja teaduslik kinnitus selle kohta, et see käesolev ollus võib kanda vaktsiini nime, siis lao lagedale kõik mõjud, mis selle vaktsiiniga võivad kaasneda ja alles siis räägi meile oma draamadest! Kui see üldse peaks kedagi huvitama.
katsetusjärgus olluse surumismetoodika8. oktoober 2021, 09:34
katsetusjärgus olluse surumismetoodika
Ajupesu8. oktoober 2021, 09:13
Loobi aga hagu juurde, Lutsar! See on ikka väga alatu sellisel moel inimeste süütundega manipuleerida! Vastik.
rääkimata, mis tagajärjed võivad olla aastate pärast8. oktoober 2021, 09:35
kõik ju näevad et selline vaktsiin on pea olematu mõjuga
Asdf8. oktoober 2021, 07:35
Irja sa ei kujuta ette kuidas tunnevad inimesed kelle lähedased surid vaktsiini tagajärjel mis pidi olema ohutu..
sõna sekka8. oktoober 2021, 11:54
To Asdf : Lisa siia üks tõendatud fakt , siis saab sind uskuda. Vastasel juhul oled tavaline lata.tara !
niminimi8. oktoober 2021, 13:08
To Sõna sekka: kuidas neid fakte lisada, kui ametlik statistika vaatab vaktsiinikahjustustele kõõrdi? Mu ema ei tõusnud ühel hommikul 2 näd. pärast esimest vaktsiinisüsti enam voodist. Pea käis nii hullusti ringi, et ei saanud tualettigi mindud. Varem, 10+ aasta eest juhtus taoline jama tal miniinsuldiga, millest õnneks paranes. 70+ sugulaste puhul olen korduvalt näinud, et kui ükshommik jääd 'lambist' voodisse, ongi peatselt minek. Seekord turgutati haiglas üles, kuid paranemine võttis kuu. Järgnevatel kuudel pole atakke olnud (ega 2. süsti järgselt). Statistikasse juhtum ei läinud.
sõna sekka8. oktoober 2021, 14:30
To : niminimi. Miks peaksin Su juttu uskuma !?
v8. oktoober 2021, 04:00
Niikaua kui keegi ei vastuta kõrvalmõjude eest mina seda sisse torkida ei lase.Ma pole vaktsiinivastane kuid inimesele tehtud vea eest peab ka keegi vastutama.Ju selle ongi vabatahtlik aga survestada kedagi pole ka õige eriti kui vabatahtlik.Võibolla millalgi muutuvad need vaktsiinid kohuseks kuid siis peab ka keegi vastumama selle eest.
Anni8. oktoober 2021, 08:59
Kõigil ravimitel ja vaktsiinidel on infolehel kõrvalmõjud koos nende esinemissagedusega ja need selguvad üha täpsemalt pikema aja jooksul. Kes just ise katsejänes olla ei taha, peab otsustama kumba ta rohkem kardab - haigust või vaktsiini! Keegi ei saa garantiisid anda ja seetõttu on ka survestamine lubamatu.
doos, lisadoos lisadoosi lisadoos j.n.e.Kaua veel?8. oktoober 2021, 09:37
kui katkuvaktsiin oleks samasuguse "kasu"protsendiga oleks see ammu keelustatud
paistab8. oktoober 2021, 01:02
et on kehv kujutlusvõime.
arvaja8. oktoober 2021, 00:53
Seda praegu süstitavat vedelikku ei saa ju vaktsiiniks nimetada. Ta ei anna immuunsust. Ega see, et peale on kirjutatud on vaktsiin, ei muuda mõjuta vedelikku vaktsiiniks. Ja tõeliste vaktsiinidega ei tohi küll põhjendada süstimist . Et kui eelmised mõjusid, siis see peab ka mõjuma. Kui ikka mõju pole ( kolmandik on vaktsineerituid nii haiglas kui testi põhjal) , siis ei ole vaktsiin. ja kõik head vaktsiinid on ja jäävad endiselt sobivaks.
uurija8. oktoober 2021, 00:49
Kas ikka vanemal oli 4 õde. Miskipärast genis on teised andmed ? Hoiaks oma kontod ikka korras kui andmed sinna juba pandud on...
Joke8. oktoober 2021, 07:45
Mis mõttes vanaemasid 2 on??? Mingi multikulti vastane oled või??? Vanaemasid on null kuni neli.
to Joke8. oktoober 2021, 10:27
Olen tähele pannud, et olenemata kommentaariumist, on valdav enamus osalejatest sellised, kellel jääb igasugune sarkasm või iroonia mõistmata. Loodan, et põlvkondade vahetus, teine võimalus ajab hirmu peale.
juga8. oktoober 2021, 00:47
Aga kuidas edasi elada, kui lähedane sureb vaktsiini tõttu? Neid juhtumeid ei ole üldse vähe. Lisaks veel need, kellel on ka kuid hiljem tugevad vaevused ning lisaks kõigele on tõenäosus nakatuda üsna reaalne. Nagu ka vaktsineerimata inimestel. Praegused vaktsiinid ei ole ei tõhusad, ega ohutud. Tehke hakatuseks valmis kasvõi ühele nõudele vastav, kas siis tõhus või ohutu. Seni on see äri, äkki kedagi aitab. Seda enam, et ikka päris sunniviisiline. Kiisu siin on ilmselt mitmed doosid saanud, nõrgematest kohtadest lööbki välja. Ka mõistuslikust mõtlemisest.
Oli ju spets saadegi - Suur pettumus! 8. oktoober 2021, 04:33
Seal pidid ju inimesed rääkima neist vaktsiinisurmadest, aga polnud ju ühtki kinnitatud juhtu. Sotsiaalmeedias on küll kirjutisi, kus mõnel inimesl muudkui sureb tuttavate tuttavaid.
Urmas7. oktoober 2021, 23:34
"Vaktsiinide TURULE tulemine oli väga õige, sest suremus oli väga suur, haigeid oli väga palju." Just nimelt turule tulek, mitte et nendest kasu oleks. "Ma ei saa öelda, et kiiruga, aga klassikaline vaktsiiniuuring kestab kaks aastat. Praegu polnud kaht aastat aega oodata." Mille poolest erinevad praegused vaktsiinide TURULE toojad omaaegsetest koonduslaagrite arstidest, kes samuti soovisid kohe tulemusi näha/teada saada ja kes ei hakanud raiskama aega pikaaegseteks uuringuteks?
Kiisu8. oktoober 2021, 00:24
Covid vaktsiine on vaktsineeritud nüüdseks 6 miljardit doosi juba. Pea kõigis riikides. Ja ikka ainult seetõttu et meditsiinisüsteem ei ela üle 1% siremusega nakkushaigust. Ka isegi arenenud riikide omad. Hullud loomulikult mõtlevad välja kõikvõimalikke segaseid ja uskumatuid teooriaid. Edu sulle selles.
Kiisu7. oktoober 2021, 22:54
Miks on Eestis nii palju uhuu-usulisi vaktsiinivastaseid? Kas meil on rumalate inimeste kontsentratsioon kuidagi suurem kui Soomes või Taanis?
Urmas7. oktoober 2021, 23:37
Kas seda varianti ei ole, et heaoluühiskonnas on inimesetel taandarenenud mõtlemisvõime, sest valitsejad ei saa valetada, sest nad hoolitsevad oma alamate eest? Meie eelmine riigikord samuti hoolitses oma alamate eest, aga millegipärast ENSV kodanikud arvasid teistmoodi. Miks?
Jep8. oktoober 2021, 00:44
Paraku jah, meil on väga palju väga rumalaid inimesi. Inimestele on omane see, et nad usaldavad seda juttu, mida nad on võimelised mõistma. Teadust ega teadlasi rumal inimene ei mõista - see on segane jutt, milles rumal inimene loogikat ei oska näha. Kui vastukaaluks aga keegi pakub ülimalt lihtsalt ja "loogilist" lahendust, siis ollakse valmis seda otsemaid uskuma. Egas muidu meil neid igasuguseid selgeltnägijate uskujaid nii palju ole. Täpselt sama lugu.
Miisu8. oktoober 2021, 10:20
Uhuu-usulised on pigem vaktsiinipooldajad. Ilma igasuguse teadusliku aluseta usk vaktsiinidesse, mis põhineb poliitilistel mitte teaduslikel argumentidel kvalifitseerub ju uhuusse.