Foto: Maria Kilk
Inimesed
7. oktoober 2021, 20:13

Tsiklinaine Keity Meier planeerib pöörast trikki taeva all: tegelikult ma kardan kõrgust (4)

Mitmekordne Eesti parim traielisõitja Keity Meier on tuntud ka oma pööraste kaskadööritrikkide poolest. Näiteks on naine sõitnud mootorrattaga nii üle Tartu laululava kaare kui ka Emajõe kaarsilla. Nüüd avaldas naine „Ringvaates“ enda järgmise julgustüki.

„Daamid ja härrad, 10. oktoobril kell 18.20 annab Keity Meier elu etenduse, maandudes mootorrattaga Swissoteli katusele,“ tegi naine enda pöörased plaanid teatavaks.

Lendu hotelli katusele alustab naine naabertornist. Mõlemad hooned on üle 110 meetri kõrged. Nende omavaheliseks kauguseks on 11 meetrit. Küsimusele, kas ta on hull, vastab Keity: „Pabereid veel ei ole.“

„Alguses vaatasin Google Maps'ist, et see on ikka päris kahtlane. Siis vaatasin alt ja mõtlesin, et ei tea, kes sinna läheb. Lõpuks on see reaalsuseks saamas ja mina ootan põnevusega,“ räägib naine. Küll aga peab ta tegema ülestunnistuse: „Tegelikult ma kardan kõrgust. Ma sõidan enda hirmudega, vaatan neile otsa ja ületan ennast.“

Vanematele Keity enda plaanist varem ei rääkinud. „Tulingi kapist välja sellise uudisega, sorri emme ja issi,“ vabandab ta otse-eetris. Naise sõnul suudaks triki toimumist ära hoida vaid kas meeletu torm või see, kui ta enne kohale jõudmist ära minestab.

Keegi teda ümber veenda ei suudaks: „See on minu südame soov.“