FILMIROLLIS: Liisa mängis filmis „Vehkleja“ Martat, sihikindlat ja südikat tüdrukut, kes vehklemisvõistlustel endast mitu aastat vanematele tuule alla teeb.

Foto: Kaader filmist
Inimesed
6. oktoober 2021, 22:30

ET PILVED SIND HOIAKS! „Armas hing, kes särab meile nüüd taevatähena.“

Suri filmidest „Vehkleja“ ning „Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus“ tuntud noor näitleja Liisa Koppel (28.03.2003 - 04.10.2021)

18aastasena surnud filminäitleja Liisa Koppeli ema: „Sõnu nagu pole, et mida ja kuidas kõigega leppida…“ (16)

„Tõesti, sõnu nagu pole, et mida ja kuidas kõigega leppida…“ püüab varalahkunud Liisa Koppeli ema Karmen oma hinges toimuvat kirjeldada. „Võin ainult lisada, et Liisa oli ja jäi päikesetüdrukuks, sihikindel ja sõbralik laps.“ Tänavu märtsis 18. sünnipäeva pidanud Liisa vandus raskele haigusele alla 4. oktoobril. Mis haigus Liisat täpselt räsis, ei soovi ema täpsustada, kuid kuulujuttude kummutamiseks kinnitab, et koroonaga siin seost ei ole.

Hoolimata noorest east jõudis Liisa osaleda kolmes filmi- ja teleprojektis: filmis „Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus“ mängis Liisa 2013. aastal Emiliat, 2015. aastal säras ta Marta rollis filmis „Vehkleja“. Lisaks tegi Liisa samal aastal kaasa „Eesti laulu“ vaheklipis „Alasti tõde“, mida on YouTube'is vaadatud üle 700 000 korra.

Edasi lugemiseks: