Britney koos oma ema Lynne'i ja noorema õe Jamie Lynn Spearsiga 2004. aastal.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
6. oktoober 2021, 12:00

KARMID SÕNAD: Britney süüdistab peret ja sõpru orjastavale eestkostesüsteemile kaasa aitamises

Eelmisel nädalal 13 aasta järel isa eestkoste alt vabanenud Britney Spears avaldas Instagramis raevuka sõnumi, mis on adresseeritud tema sugulastele ja sõpradele.

39aastane lauljanna avaldas Instagramis suure tundelaenguga pildi, mis tema sõnul ajab teda nutma – „ta päästab oma jumaliku naiseliku õe!“. Spears andis mõista, et sõbrad pigistasid tema kohutava elu koha pealt silma kinni. „Soovitan, et kui sul on sõber, kes on neli kuud istunud kitsukeses majas… pole autot… pole telefoni… pole ust, mis privaatsust võimaldaks, ja kui ta peab töötama kümme tundi päevas iga nädalapäev ja andma iga nädal tonnide kaupa verd, ilma et saaks päevagi puhata… Soovitan tungivalt see sõber oma auto peale võtta ja temaga tuhatnelja minema kihutada!“ kirjutas Spears.

Kahe teismelise poja ema kritiseeris ka oma peret aastatepikkuse tegevusetuse pärast. „Kui olete nagu mu pere, kes ütleb asju stiilis „vabandust, sa oled eestkoste all“… ilmselt arvates, et sa oled teistsugune ja siis saab sulle käkki keerata!!!“

Postituse lõpus avaldas Spears tänu oma uuele advokaadile Mathew Rosengartile, „kes on aidanud mul oma elu muuta“.

Los Angelese kohtunik määras Spearsile uue eestkostja, atesteeritud audiitori. Lauljanna täielikku vabastamist eestkoste alt arutatakse kohtusaalis novembris.