Emily Ratajkowski tänavusel Met Galal.

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
4. oktoober 2021, 14:16

Supermodell väidab, et Robin Thicke käperdas teda hittvideo võtteil (3)

2013. aastal Robin Thicke'i muusikavideoga „Blurred Lines“ maailmakuulsaks saanud modell Emily Ratajkowski süüdistab lauljat seksuaalses ahistamises.

Sunday Times on avaldanud Emily (30) peatselt ilmuvast mälestusteraamatust „My Body“ („Minu keha“) katkendi, milles kaunitar kinnitab, et algselt meeldis talle video võtteil väga. Kõik tiimi liikmed olid naised ning seega polnud Ratajkowskile ka probleem esineda klipi tsenseerimata versioonis palja ülakehaga. Sama tegid veel kaks modelli.

Ent kui kaunitar ja Thicke (44) võtteplatsile üksi jäid, muutus meeleolu hoobilt. Modelli sõnul naasis Robin võtteile veidi vintispäi. „Tundsin äkki võõraste käte jahedust ja võõrust, kui selja tagant mu paljad rinnad pihku võeti,“ kirjutab Ratajkowski. „Tõmbusin vaistlikult eemale ja vaatasin Robin Thicki poole. Ta naeratas totakalt ja koperdas tahapoole, silmad päikeseprillide varjus. Mu pea pöördus võtteplatsi ees asuva pimeduse poole. [Režissöör Diane Marteli] hääl murdus, kui ta hüüdis mulle: „On sul kõik hästi?“""

Martel kinnitas Sunday Timesile, et laulja oli tõepoolest modellile käed külge ajanud. „Röökisin oma väga agressiivse Brooklyni häälega: „Mida sa, raisk, teed, aitab! Võte on läbi!“ Robin palus häbelikult vabandust. Just nagu oleks ta teadnud, et nii ei tohi, ilma mõistmata, mis tunne võis Emilyl olla.“

Thicke'i esindajad pole Ratajkowski ahistamissüüdistust kommenteerinud.