Foto: @hrhprincesscharlene/Instagram
Inimesed
4. oktoober 2021, 12:51

Monaco vürstinna avaldas pärast haiglast pääsemist küsimusi tekitava foto (9)

Monaco vürstinna Charlene jagas oma fännidega värsket foto, mis on esimene pärast kuu aja tagust tervisekriisi.

43aastasele vürstinnale, kes on viibinud juba kuude kaupa oma kunagisel kodumaal Lõuna-Aafrika Vabariigis, tehti augustis nelja tunni pikkune lõikus. Ent kui Monaco vürst Albert II oli ta lastega külas käinud ning kinnitanud, et tema naine paraneb jõudsalt, varises Charlene kokku ja toimetati haiglasse. See juhtus kuu aega tagasi.

Nüüd avaldas Charlene foto, kus ta naeratab laialt. „Jumal olgu õnnistatud,“ kirjutab vürstinna. Ent miks on sõnumit kaunistav südameke süsimusta värvi? Pildil paistev raamat tundub olevat vürstinna jaoks oluline. People.com on välja selgitanud, et tegemist paistab olevat pühakirjaga. Kas endine olümpiaujuja on raskete tervisehädadega heideldes leidnud tee Kõigevägevama juurde?

Ei saa jätta märkamata, et Charlene'i radikaalne soeng on nüüd märksa soliidsem. Kuid naeratusele vaatamata ei näe ta just tervisest pakatav välja … Arvukad fännid soovivad talle kommentaarides kiiret kosumist ja palju jõudu, kuid mitmel pool märgitakse, et Charlene on väga kõhnuke.

„Olen kindel, et seal toimub midagi palju enamat, kui meile räägitakse,“ kahtlustab keegi My New Royal blogi kommentaarides. „Loodetavasti Charlene paraneb ja pääseb oma pere juurde tagasi.“