Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Müstika
9. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 10. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Inimene, keda armastad, on teisel lainepikkusel. Mida iganes sa talle ka ei räägiks, see ei jõua niimoodi kohale, nagu sina mõtlesid. Ta tõlgendab asju sulle ootamatul viisil.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ole kannatlik suheldes närvilise inimesega. Mõtle, mida sa ütled, ja väldi teemasid, mis võiksid teda puudutada ja veel rohkem närvi ajada. Käitu temaga nagu tujuka lapsega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Päev ei pruugi probleemile lahendust tuua, kuid mingi selguse toob see küll. Saad infot, mis su silmad avab ja mõtlemisainet annab. Asju tasuks hea sõbraga arutada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled korduvalt mõelnud, et puhkepäevad peaksid jääma puhkamiseks, paraku aga kujuneb seegi nädalavahetus üsnagi töiseks. Tõttöelda selline on sinu enese valik.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pead mingi aja üksi olema, ja see ei sobi sulle üldse mitte. Isegi mõned tunnid üksindust on ebameeldivad ja panevad mõtted uitama mööda nukrameelsuse radu.

Neitsi

23. august – 22. september

Annad teistele võimaluse ennast avada, oskad olla hea kuulaja. Lõppkokkuvõttes oled sina see, kellele sobivas suunas su kaaslased nagu iseenesest liikuma hakkavad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teed hea meelega kingitusi ja kulutad raha pigem kellelegi teisele heameele tegemiseks. Kuitahes palju sa ka teistest ei hooliks, ära ka iseend päris unarusse jäta.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Leiad endast vanemate inimestega palju kergemini ühise keele kui omavanuste või noorematega. Päev on keeruline, kui pead teismelistele midagi selgeks tegema.

Ambur

22. november – 21. detsember

Välja võivad lüüa sinu peidetud, mingil põhjusel alla surutud emotsioonid. Teised võivad üllatunud olla, sest käitud nende arvates ebatavaliselt.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Leia võimalus oma tunnete analüüsimiseks, aga tee koos usaldusväärse inimesega – kui end valju häälega väljendad, saab kõik ka sulle endale selgemaks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sa oled teinud palju plaane, aga neid kõiki ellu viia ei jõua, tahad pigem lõõgastuda. Oled väsinud ja tunned rõõmu võimalusest puhata, lugeda või telekat vaadata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Keskendud eeskätt kohustuste täitmisele. Keerukas on see juhul, kui sa vastutad ka teiste tegevuse eest. Pead olema päris hea psühholoog, et teisi oskuslikult motiveerida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastaringil toovad rõõmu ja annavad enesekindlust ning elumõtet eelkõige armusuhted. Oskad oma tundeid väga tabavalt sõnadesse panna. Äri edeneb edukalt juhul, kui suudad rakendada varem omandatud teadmisi ning leiad lähedaste inimeste hulgast need, kellelt nõu küsida.