Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 9. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled mõtetega pigem minevikus kui praeguses hetkes. Sulle tundub, et etapp, mis oli sinu jaoks tähtis, on läbi saanud. See ei pruugi nii olla. Norutamine ei päästa midagi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pole mõtet üksinda aega veeta, sa ei suuda seda nautida. Parem on olla seltskonnas, heade sõprade või lähedaste sugulaste keskel, kes sind sõnadeta mõistavad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Probleemid tunduvad lahendamatud, kuna sa näed neid liiga kitsast vaatenurgast. Otsi teistelt abi. Ainult oma jõul edasi rühkides pead veel kaua pusserdama.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sa tead, kus ja kellega koos sa end kõige paremini tunned. Niisiis tead, mida ette võtta, kuhu ja kellega minna. Riskida ei ole praegu küll mingit mõtet.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Õnnestub enam-vähem kõik, mida iganes sa ka ette võtad. Oled endas kindel, sisemiselt tasakaalukas ja rahulik, suudad tuge pakkuda neile, kes end ebaturvaliselt tunnevad.

Neitsi

23. august – 22. september

Masendusmeeleolu kipub kergesti peale tulema, tunned, et sa tahaksid küll, aga ei suuda kallite inimestega hästi läbi saada. Sul on raske oma seisukohti ümber hinnata.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Isegi kui viibid meeldivas seltskonnas, on sul tavapärasest raskem kaaslastega kontakti leida, ka võib sind vaevata kergesti tekkiv armukadedus.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ehkki meel on nukker, on see omamoodi magus valu. Mis olnud, on möödas, aga samas oled õnnelik asjade üle, mis kunagi on juhtunud. Oled tänulik ammuste õnnehetkede eest.

Ambur

22. november – 21. detsember

Asju, millega tahaksid tegeleda, on palju, aega aga piiratult. Valikute tegemisega on raskusi, mistõttu teed liiga suuri plaane, tormad ühest kohast teise.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pole aeg, mil peaks vastu võtma põhjapanevaid otsuseid. Peaks hoopiski vabamalt võtma ja lähedaste inimeste seltskonnast ja igasugu elumõnudest rõõmu tundma.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud unistama, aga ka teiste sõnu vääralt tõlgendama. Hoidu sellest, et asjatult solvuksid või hakkasid meelde tuletama probleeme, mis on ammuilma ära klaaritud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunned sisemist rahulolu, vabaduse ja sõltumatuse tunnet. Võid jõuda emotsionaalselt uuele tasandile, tunda end üle pika aja tasakaalukalt ja samas uuendusvalmilt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastal on tähelepanu on suuresti rahaasjadel. Kipud kõhklema ja endas kahtlema, liiga pikalt vaagima, mistõttu võid soodsaid võimalusi mööda lasta. Samas sulle võidakse pakkuda suurepäraseid koostöövõimalusi. Armusuhted on kerged tekkima. Kired möllavad, teineteisest aru saamine nõuab tööd ja püsivust.