Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 8. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sinu peas tiirleb sada küsimust, millele hädasti vastust vajaksid, aga paraku ei saa. Ära muretse tuleviku pärast, ürita parem keskenduda praegusele hetkele.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ühe inimesega suheldes hakkab sulle tunduma, et oled temas leidnud selle, kes lõpuks ometi aitab sul täide viia sinu ammused intiimsed unistused.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sind paelub riskantne ettevõtmine, mistõttu võid oma ettevaatuse kergesti unustada ja teha julgeid samme. Sulle oleks oluline ka oma mainet puhtana hoida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Arvad, et keegi ei näe sügavale sinu sisse ja sul õnnestub varjata kõiki saladusi. Paraku pead väga ettevaatlik olema, sest sinu käitumine ja pilgud peegeldavad su tundeid.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võib tekkida ootamatu pööre suhtluses inimesega, kellega oled üsnagi kenasti läbi saanud. Millegipärast valib ta sinu välja, et sulle üks suur saladus usaldada.

Neitsi

23. august – 22. september

Eriti vaimset tööd tegevatel Neitsitel võib päev raske olla – kuigi kõik tööks vajalikud tingimused on olemas, tekib justkui lühis, mõte jookseb täiega kinni.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Päike on ühenduses jõulise Marsiga – sul on nüüd nii palju energiat, et tahaksid lausa mägesid paigast liigutada. Suuna energialaeng kõige olulisemasse projekti!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tunned end tõsist probleemipundart lahti harutades põnevil, justkui tegeleksid pigem mingi köitva mänguga – lahendaksid ristsõna või paneksid kokku hiiglaslikku puslet.

Ambur

22. november – 21. detsember

Inimesed, kellega tööl kokku puutud, tunduvad täna kuidagi eriti paindumatud. Nad mõtleks justkui ainult isiklikele soovidele, sel ajal kui sina üritad ühist asja edasi viia.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kui mõtled tagasi sellele, mis toimus sinuga nädal või paar tagasi, paistab see ülimalt kauge minevikuna. Vahepeal on päris palju muutunud,

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalikud on vastuolud maailmavaatelistes küsimustes. Juhul, kui viibid võõras keskkonnas, ole ettevaatlik. Inimeste kavatsused ei pruugi heatahtlikud olla.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tööalastes partnerlussuhetes tuleb ette möödarääkimisi, hullemal juhul ka tõsiseid vastuolusid. Eriti keerukas päev juhul, kui sa armastatuga koos töötad või ühist äri ajad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Vaimne töö ja õppimine edeneb uuel eluaastal suure hooga. Tead hästi, mida sa tahad, ja seda sa ka teed. Arusaamatusi võib olla pereringis, kuna lähedaste ootused sinule erinevad sellest, mida sa ise tahad. Ära suru oma tahtmist toore jõuga läbi, proovi teistele selgitada, millistest põhimõtetest sa lähtud.