„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
3. oktoober 2021, 21:50

BLOGI JA GALERII | Esimesed kolm finalisti selged! Märten, Diana Maria ja Andreas võidutsesid staarisaate stuudiovoorus! (12)

„Eesti otsib superstaari“ uus hooaeg on käima läinud ning pühapäeva õhtul selgusid esimesed kolm finalisti, kelleks televaatajad valisid Märten Männiste, Diana Maria Toominga ning Andreas Palli.

21:50

Ja viimane edasipääseja on Märten!

21:49

Teine koht finaalsaadetes kuulub Diana Mariale!

21:49

Esimesena pääseb edasi Andreas!

21:48

Kes on kohtunike kolm lemmikut?

Mihkel: Mirjam, Märten, Diana

Birgit: Kauro, Elis, Diana Maria

Koit: Märten, Diana Maria, Andreas

21:43

Hääletus on lõppenud!

21:40

Esikolmik on muutunud, teie arvates pääsevad edasi:

Märten

Diana Maria

Maribel

21:23

Õhtulehe lugejate esikolmiku ja edasisaajate ennustus on selline:

Märten Männiste (34,6%)

Diana Maria Toomingas (17,3%)

Maribel Vääna ja Andreas Pall (11,5%)

21:21

Hääletusnumbrid:

Kauro 900 73 01

Mirjam 900 73 02

Märten 900 73 03

Andres 900 73 04

Diana 900 73 05

Tanel 900 73 06

Katerina 900 73 07

Elis 900 73 08

Andreas 900 73 09

Maribel 900 73 10

 

21:19

Mihkel: sa poleks siin kui ei oskaks laulda. Televaatajana ma väga loodan, et saad edasi, aga mis puudutab lauluoskust, siis ma arvan, et see oli täna kõige nõrgem esitus tütarlastest.

Birgit: sind on ikka väga ilus vaadata. Sa oled noor ka, laulmist mitte nii palju õppinud, sa oled nii töökas. Kindlasti teed tööd edasi. Selline lauluvalik ongi raske. See polnud nii halb kui Mihkel ütles, komplektina kõik töötas.

Koit: sul on artisti, lavainimese jaoks nii palju plusse olemas. Kuidas sa kasvõi lava taga oled, mõjud, teistega suhtled, kõik on 10+ ja siis räägime laulupoolest, see on okei ja on näha, et sinus on potentsiaali. Hääl on olemas. Aasta Maikeniga WAF-is, võib-olla kaks kuud, teha hääleseadet - natuke tegeleda laulupoolega, on näha, et siht on silme ees.

21:15

Maribel võistleb looga „Nothing Breaks Like a Heart“

„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
21:12

Koit: hea lauluvalik. Esimesed 90% oli täiesti perfektne ja see on väga hea tulemus. Kuidas sa loo lõpetasid ma pole kindel, aga väga hästi lauldud, väga ilus tämber. Jälle üks tugev number, väga hästi laulad.

Mihkel: niisuguse kogemuse pinnalt ma eeldaks, et sa pabistad vähem. Nägid välja nagu inimene, kes pabistab. Ma arvan, et 60% läks lappama, oma intensiivsuselt. Minu jaoks jäi igavaks, mis ei tähenda, et sa laulda ei oskaks.

Birgit: otsesaates ongi närv suurem. Ma oleks tahtnud veel kuulata. Ma mõtlesin ka selle viimase kaunistuse peale. Minu jaoks oli see üks kaunimaid esitusi täna, see oli väga hea.

21:08

Andreaselt lugu “Dancing on My Own"

„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
21:06

Birgit: väga hea lauluvalik ja nii tore, et tegid sellest oma laulu. Sa oled algusest olnud hästi omamoodi. Oi kui hästi need silmad televaatajale mõjusid. Põnev oli sind jälgida. Kõik mõjus hästi tervikuna, ma ei näinud väga palju närvi ka. Sa oled väga armas. Mulle meeldis su etteaste.

Koit: huvitav, et sa sellise loo oled leidnud. Ma olen seda lugu nii palju kuulnud, mul oli natuke keeruline, sest mul heliseb kõrvas, kuidas Maarja seda laulab, aga sa tegid selle enda lauluks. Sul on sumedam tämber, sa laulad ülevalt kenasti. Ma hoian sulle väga pöialt, oled mulle alati meeldinud.

Mihkel: mulle väga meeldib see laul ja seda kuulates mõtlesin Maarjale ja tunnen temast puudust. Selliste kurbade tunnetega ma sind kuulasin. Sinu esitus oli väga hingeminev.

21:02

Elis esitab laulu “Homme"

„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
20:50

Mihkel: su esitus läks kahe asja nahka - närvid ja lauluvalik. See ei ole hea laul, sest pakub esinejale tohutult lõkse, kiputakse minema maneerlikuks. Ma lootsin, et sa ei astu nendesse lõksudesse, ei jätnud seda muljet, mis ma ootasin. Sa oled mulle varem väga meeldinud, aga lauluvalik tappis su etteaste.

Birgit: ma ei nõustus. Vau, meie ees on naine, enne oli suure häälega rõõmupall. Mulle absoluutselt see lugu ei meeldi, aga tänu sinu esitusele võib-olla meeldib rohkem natuke. Sinus on mingi teatraalne pool ka, natuke oleks tahtnud su pehmet häält ka kuulda, natuke liiga jõuline, aga mõjus professionaalselt ja mulle meeldis.

Koit: sa oled jätnud mulje kui üks suurema häälega tüdrukuid siin. See pole ka minu üks lemmiklaule. Võib-olla loo valik ei olnud kõige õnnestunum, aga sa tegid selle võimsalt oma suure häälega ära. Kui võimas osa läbi sai, siis lõpp jäi madalaks, midagi jäi puudu, ei olnud väga veenev. Sa oled äge laulja.

20:45

Katerina esituses kõlab “Zombie"

„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
20:43

Koit: sa oled mulle jätnud mulje, et oled üks tugevamaid meeslauljaid siin. Kui vingelt sa esimestes voorudes end kitarril saatsid. Sa oled nii musikaalne, kõik oli paigas ja ilus. Sul on ilus siidine tämber ja laulad võrdlemisi sirgelt. Kokkuvõttes oli väga kena number.

Mihkel: sa oled väga musikaalne, varasemates voorudes mulle meeldinud. Sinu põhiline õnnetus täna on see, et Diana järel on end raske kehtestada. Mul on tunne, nagu ma oleks rokk-kontserdilt füüsikaolümpiaadile sattunud, aga see ei ole sinu süü.

Birgit: millega sa natuke läksid alt oli lauluvalik, see on Oti repertuaarist minu kõige lemmikum lugu ja me teame, kuidas Ott seda laulab. Mulle meeldis, et sa tegid seda teistmoodi, refräänis näitasid pehmet poolt. Sa oled teinud paremini ja mulle praegu tundus, et Tanel miks sa paremini ei teinud.

20:39

Taneli esituses lugu “Kodu"

„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
20:36

Birgit: iga kord kui sa laulma hakkad on ruum sellist energiat täis, et uskumatu. See kuidas sa laulad pole karjumine, vaid omaette tehnika. Ma loodan et kord on selline päris rokilaulja meil finaalis.

Koit: sa mõjusid mulle nii et… kui sa hakkad laulma mul tõuseb pulss kiiremaks. See oli… oeh… sa oled nii erinev kõigist teistest, sellist rokilauljat meil Eestis pole. Sa oskad ka kärinata laulda, see oli kena. Kõik oli väga maitsekas. See oli väga veenev.

Mihkel: mõnikord võib tunduda, et asi läheb üle võlli, aga sest sa pole oma loomulikus keskkonnas. Täna ei läinud. Ma ei jaksa ära oodata finaalsaates, kuidas sa rokkbändiga vajutad. Kui sa pistsid kriiskama ja kuidas seal püsisid absoluutses hääles… see oli fantastiline! Mulle väga meeldis, mis sa tegid. Ma ei jaksa ära oodata kui ma näen sind päris bändiga päriselt panemas!

20:31

Diana esitab laulu “Dream On"

„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor

Foto: Tiina Kõrtsini
Loe rohkem