Britney Spears 2008. aastal Saksamaal Bambi auhinna galal.

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. oktoober 2021, 11:00

Lähiring: Britney Spears ei pruugi enam eales esineda (10)

Alastifotod, mille Britney Spears avaldas isa eestkoste alt vabanedes, külvavad tema fännides kahtlust, et lauljanna vaimse tervisega pole kõik endiselt korras. Lähiringi sõnul ei pruugi Britney enam eales esineda.

Los Angelese kohtunik vabastas 39aastase Spearsi sel nädalal oma isa Jamie eestkoste alt. Papa Spears oli kuulsa tütre eestkostjana tegutsenud 13 aastat, neist viimasel paaril on eestkoste puudutanud ennekõike Britney rahaasju. Kohus määras lauljannale uue eestkostja, atesteeritud audiitori. Novembris võtab kohtunik arutada eestkoste täieliku lõpetamise. Seni pole teada, mis diagnoosi alusel Spearsi eestkoste all hoitakse - ammustes kohtupabereis viitas tema isa tütre dementsusele.

Kuid paistab, et Britney vaimne tervis pole kiita - fännid väljendasid oma kommentaarides jahmatust, kui nende lemmik isa ikke alt vabanenult Instagramis rea aktifotosid avaldas. Lauljanna pilk oli ärevaks tegevalt tühi. „Sa ei pea seda tegema,“ ohkas üks fänn. Mõnigi tuletas Spearsile meelde, et tal on kaks teismelist poega - mida küll poisid säärastest fotodest arvama peavad?

Varem on Britney oma advokaadi kaudu toonitanud: seni, kui isa teda kamandab, ta lavale ei naase. Kuid TMZ.comi allikate väitel pole Spearsil üldse tahtmist esineda ning ta ei pruugi seda enam eales teha. Värske Netflixi dokumentaal „Britney vs Spears“ jättis mulje, et isa Jamie ja Britney mänedžerid sundisid lauljannat tuuridele minema, ehkki see võis tema psüühikale halvasti mõjuda.

Ühes viimases postituses lubab poptäht paranemisele keskenduda. „Kuigi mu elus on muutusi ning põhjusi pidutsemiseks, on mul veel vaja palju paraneda. Õnneks on mul hea tugisüsteem ning mõistan aegamööda, et okei on tempot aeglustada ja hingata.“