Inimesed

FOTOD JA VIDEO | Esimene kuninglik pulm üle saja aasta! Venemaa suurvürst võttis naise (6)

LISA KOMMENTAAR

Hullusärk2. oktoober 2021, 21:04
Sugulusliini jälgi ajades on terve maailm kroonitud päid täis.
Juhanes2. oktoober 2021, 18:04
So what. See dünastia on juba üle saja aasta troonilt ära. Kui hetkel keegi on Venemaal kuninglikust suguvõsast, siis on see Putin, kes on küll järgmisest dünastiast, mis algab Leniniga ja ei anna võimu üle vereliinipidi.
miks2. oktoober 2021, 12:34
siin kustutatakse reeglitele vastavad kommentaarid ? üldse ei hoolita oma lugejatest ? a miks siis saadate mulle postkasti tellimis-reklaame ? ei telli teid . unistage edasi . kui isegi kommentaarid kustutate, siis tellige oma lehte ise .
Harimatu2. oktoober 2021, 12:07
Kas tiitel nagu Venemaa Suurvürst eksisteerib ametlikult? Ja kui, siis millised õigused see tiitel annab selle omanikule tänasel Venemaal? Georgi Romanov pole kunagi Venemaal elanudki, milline tema positsioon seal on?
Tegelikult2. oktoober 2021, 05:50
ei ole ta ju Nikolai II järeltulija. Hoopis Aleksander II oma. Atentaadi läbi 1881.a. märtsis surnud Aleksander II oli palju lapsi, aga mitmed neist surid. Trooni päris Aleksander III (kes oli teine poeg, aga sünnilt kolmas laps ja kelle poeg omakorda oli Nikolai II). Aleksander II neljas laps, 1847.a. sündinud suurvürst Vladimir on Georgi Romanovi esivanem. Suurvürst Vladimiri poja suurvürst Kirilli poeg Vladimir (Georgi vanaisa) sündis 1917.a. juba Soomes Porvoos, kuhu pere revolutsiooni eest oli põgenenud ning sealt liikusid nad edasi Saksamaale ja lõpuks Prantsusmaale.
e.2. oktoober 2021, 12:22
Aitäh! See kommentaar oli olulisim osa loetud artikli pealkirja kõrval. Sest artikli sisu ei öelnud suurt midagi. Kui Putin armastab keisrit mängida võivad ka teised, kel pisukegi seos kunagise keisrikojaga, suure meediakära saatel sama teha. Aga Aleksander ll-st põlvnemine on väga veenev sugulusaste. Ehkki suurvürst ise meenutab natuke väliselt Põhja-Korea Kim Il Mistaniminüüdoligi't.