Lapseootel Beatrice koos abikaasaga juuli algul Wimbledoni turniiril.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. oktoober 2021, 17:45

Printsess Beatrice'i beebi nimi sai viimaks teatavaks! (1)

Elizabeth II pojatütre printsess Beatrice'i abikaasa Edoardo Mapelli Mozzi tegi teatavaks 18. septembril sündinud tütre nime.

Buckinghami palee teatel tuli kuninganna 12. lapselapselaps ilmale 18. septembril kell 23.42 Londonis Chelsea and Westminster Hospitali haiglas. Printsess Beatrice'i isa on Elizabeth II ja kadunud prints Philipi keskmine poeg prints Andrew.

Täna tegi beebi isa, Itaalia aadlisoost Mapelli Mozzi lapsukese nime teatavaks - ning see kätkeb endas kummardust tema isade maale, aga ka Tema Majesteedile kuningannale. „Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Meie ühine elu on äsja alanud ja ma ei jõua ära oodata kõiki neid hämmastavaid asju, mis meil ees seisavad.“

Kinnisvaraarendajast Edo kirjutas, et tunneb määratult palju armastust ja tänu „oma vapustava naise, beebi Sienna ja Wolfie eest“. Wolfie on printsessi abikaasa poeg varasemast kooselust. „Sel nädalal ütles üks sõber mulle imearmsasti … et iga lapsega kasvab sul täiesti uus süda!“ õhkab Edo ja avaldab tänu Beatrice'i ämmaemandale ja haigla personalile.