Inimesed
1. oktoober 2021, 10:00

Suri mitme armastatud seebiooperi täht Michael Tylo

72 aasta vanuses on surnud USA seebiooperite veteran Michael Tylo, kes mängis sarjades „Guiding Light“, „The Young and the Restless“ ning „Vaprad ja ilusad“.

Tylo surmauudist kinnitas Las Vegases asuv Nevada Ülikool, kus ta oli 2003. aastast saadik filmikunsti õppejõuna tegutsenud.

„Michael Tylo oli kaunis ja hooliv inimene - väga eriline inimene,“ ütles ülikooli kaunite kunstide osakonna dekaan Nancy J. Uscher Us Magazine'i teatel. „Ta armastas väga oma peret ja elas rõõmuküllast elu, kuid lahkus meie seast liiga vara.“

Michael oli eraelus üle elanud ränki draamasid. Tema ja ta esimese abikaasa, „Vaprate ja ilusate“ tähe Hunter Tylo poeg Michael Tylo juunior uppus 2007. aasta oktoobris kodubasseini. Ta oli üheksateist. Koroneri teatel oli noorukit tabanud krambihoog.

Hunteri ja Michaeli nooremal tütrel Katyal diagnoositi imikuna silmakasvaja. Silm tuli eemaldada ning beebile tehti keemiaravi, kuid järgmisel aastal täheldati kasvajat juba Katya teises silmas. Arstide hämmastuseks oli see aga peagi kadunud.

2010. aastal abiellus Michael oma kauase elukaaslase Rachelle'iga. Nende tütar Kollette ehk Koko saab järgmise aasta veebruaris kümneseks.