Foto: AP/Scanpix
Inimesed
30. september 2021, 13:00

KÄTTEMAKS: ökosõdalased kummutasid teletähe autole KOLM TONNI mulda! (14)

Keskkonnaaktivistid valasid Briti teletähe Jeremy Clarksoni autole kolm tonni mulda. See oli kättemaks Clarksoni suurejooneliste kinnisvaraplaanide eest.

Daily Maili andmeil on ökosõdalased juba mõnda aega Chadlingtonis Clarksoni talu Diddly Squat kõrval aplaagris olnud. Nad protestivad sellega endise „Top Geari“ tähe juurdeehitusplaanide vastu. Keskkonnakaitsjate sõnul kahjustaks see pinnast ning suurendaks vaikses külas liiklust.

Teletäht ise saabus oma valdustesse koos elukaaslase Lisa Hoganiga teisipäeval, kuid sai ülimalt ebameeldiva üllatuse osaliseks: ökosõdalased kummutasid tema Range Roverile kolm tonni seenekomposti. Aktsioon võttis ülikoomilise pöörde, kui politsei pidi taga ajama porgandpaljast protestijat.

Daily Maili intervjueeritud pealtnägija ütles, et teda šokeeris Clarksoni sõnaahtrus. „See pole üldse tema moodi. Tavaliselt on tal iga asja kohta oma arvamus, aga nüüd seisis ta seal täiesti vaikselt, kui see värk tema autole maandus.“

Hiljem ilmnes, et tegu oli briti teletandemi Ant & Dec korraldatud spektaakliga nende hittsaate „Saturday Night Takeaway“ jaoks.