BOND & CO: Daniel Craig (keskel) poseeris punavaibal koos Lashana Lynchi (vasakul, prantsuse näitlejanna Léa Seydoux' ja režissöör Cary Joji Fukunagaga.

Foto: AP/Scanpix
Film
29. september 2021, 22:30

Poolteist aastat oodatud Bondi-film esilinastus ülima glamuuriga

25. Bondi-filmi „Surm peab ootama“ kinodesse jõudmist lükati koroonapandeemia tõttu korduvalt edasi, kuid teisipäeva õhtul toimus Londonis viimaks glamuurne esilinastus. Prints Williami abikaasa Catherine oli oma kuldses kleidis nii hurmav, et 007 osatäitja Daniel Craig kiitis: „Te näete imekaunis välja!“

Daniel Craig (53) jätab Cary Joji Fukunaga („Jane Eyre“, „True Detective“) lavastatud filmis oma ikoonilise rolliga jumalaga. „Casino Royale'is“ (2006) esimese blondi Bondina üles astunud Craig kehastab agent 007-t viiendat korda. „See roll on kino ja ajaloo jaoks ääretult tähtis ning selle raskus on mind mõnda aega rõhunud,“ tunnistas Briti näitleja punavaibal BBC Radio 5 reporterile. 007 roll tegi seni peamiselt indie-linateostes mänginud Craigi maailmakuulsaks. Kuid neljanda filmi „Spectre“ (2015) valmimise järel kuulutas ta, et pigem lõikab endal randmed läbi, kui uuesti Bondi mängib. Fännide rõõmuks sõi ta siiski oma sõnu. „Mul on väga vedanud,“ möönis näitleja esilinastusel.

Edasi lugemiseks: