Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. september 2021, 12:00

AVATUD ABIELU: Hollywoodi superstaar ja tema naine leppisid kokku, et võivad magada ka teistega (10)

Hollywoodi superstaar Will Smith rääkis GQ intervjuus oma erilisest abielust: tema ja ta naine Jada Pinkett Smith ei usu monogaamiasse. „Abielu ei tohi meie jaoks vangla olla“ seletas Smith (53).

Will andis intervjuus mõista, et 1997. aastal sõlmitud liidus on just naisosapool see, kes traditsioonilisse abielusse ei usu. „Mõned Jada perekonnaliikmed olid samuti ebatraditsioonilistes suhetes. Nii et ta kasvas üles hoopis teises keskkonnas kui mina.“

Willi sõnul on tema ja Jada andnud teineteisele vabadust veendumuse järgi, et igaüks peab oma tee leidma. „Ja abielu ei tohi meie jaoks vangla olla.“ Eelmisel aastal arutasid Will ja Jada avalikult näitlejanna suhet toona 27aastase laulja August Alsinaga. Kuid nüüd tunnistab Will Smith, et temalgi on olnud abieluväliseid suhteid.

Will on varem unistanud, et tal oleks kuulsatest sõbrataridest haarem, kuhu kuuluksid näiteks Oscari laureaat Halle Berry ja priimabaleriin Misty Copeland. Smith rääkis oma ideest Michaela Boehmi nimelisele intiimsustreenerile ning too lasi tal koguni nimekirja koostada. Will plaanis naistele isegi helistada, kuid mõistis viimaks, et see mõte on väga halb. „See oleks jõletu,“ mäletab ta oma selgusehetke.