Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. september 2021, 10:04

LUTIKA-JAMIE: isa kuulas pealt Britney Spearsi magamistoas toimuvat?

Britney Spearsi isa Jamie on sattunud FBI huviorbiiti: väidetavalt palkas ta tütre järele nuhkimiseks turvafirma ning jälgis koguni seda, mida Britney oma magamistoas teeb.

Seda, et Jamie kuulas eestkostjana oma tütre suhtlust pealt, väidab reedel Hulu voogedastusplatvormile jõudnud värske dokfilm, mille autor on nimekas New York Times. Firma Black Security Box endine töötaja Alex Vlasov rääkis New York Timesile, et isa lasi superstaari telefonikõnesid ja sõnumeid salamisi lindistada. Lisaks olevat Britney magamistuppa paigaldatud pealtkuulamisseade.

Deadline.comi teatel väidab 13 aastat tütre eestkostjana tegutsenud Jamie Spears, et Britney oli jälgimissüsteemiga kursis. Kuid FBI kavatseb uurida väiteid, et pealtkuulamine toimus lauljanna teadmata ja nõusolekuta. California seaduste järgi peavad vestluse lindistamisega olema nõus mõlemad osapooled.

Britney advokaadi sõnul on pealtkuulamisväited järjekordne tõestus, et lauljanna eestkostesüsteemile tuleks kohemaid lõpp teha. „Härra Spears on määratul kombel üle piiri läinud,“ ütles Mathew Rosengart esmaspäeval.