Rein ja Monika

Foto: Erakogu
Inimesed
28. september 2021, 09:23

FOTO | Nii armas! Rein Kahro abikaasa näitab paisuvat beebikõhtu (1)

Noorkuu laulja Rein Kahro ja tema abikaasa Monika ootavad esimest ühist last. Personaaltreener Monika jagab sotsiaalmeedias bikiinipilti ja näitab ühtlasi ka imearmsat paisuvat kõhukest.

„Kui Monika minult kevade algul küsis, mis ma sünnipäevaks soovin, siis ütlesin, et beebiuudis oleks hea kink ja põhimõtteliselt nii läkski – saime positiivse testitulemuse kaks päeva pärast minu sünnipäeva,“ rääkis laulja Rein Kahro (42) Õhtulehele septembri alguses. Beebi näeb ilmavalgust märtsi alguses.

Rein ja Monika abiellusid tänavu 12. veebruaril Araabia Ühendemiraatides Dubais. Värske abielunaine Monika Kahro kirjutas toona Instagramis, et lma Reinuta oleks ta juba kosmoses.„Vähemalt nii ta ütles ja tegelikult, kui hakkan mõtlema, on sellel väga suur tõsi taga – ta toob mind tihti maa peale tagasi.“

Laulmise kõrvalt ka treeneriametit pidav Rein ja tema personaaltreenerist kallim Monika leidsid teineteist neli aastat tagasi. Rein palus Monika naiseks 2020. aasta juunis. Monika jaoks on tegu esimese lapsega, Reinul on eelmisest suhtest Kristel Kaisiga tütar Arabella-Desiré (11).