Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 28. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kuigi sind võib vallata kihk oma karjääri edendamise nimel end parimast küljest näidata, ära sellega üle pinguta. Võid valearvestuse teha, liigse püüdlikkusega jätad pigem ebakindla mulje.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sinu võimalused on kardetavasti ahtamad, kui esialgu paistab. Kipud ennast üle hindama, usud kuidagi lihtsameelselt, et teised su ideedest vaimustusse satuvad. Pead rohkem pingutama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kohtud isikutega, kes juba esimesest pilgust meeldivad ning kellega on lihtne kiiresti ühist keelt leida. Päris kenasti peaks edenema ka loominguline tegevus.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Alusta asjaga algusest! Esmalt mõtle selle üle, kuidas on kõige targem probleemi lahendada,. Kui plaan paigas, siis asu süsteemselt ja otsustavalt tegutsema.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Igapäevased kohustused ja rutiinsed suhted tunduvad nüüd kuidagi eriti tüütud. Vajad vaheldust, otsid põnevust, seda eriti inimsuhetes.

Neitsi

23. august – 22. september

Tead, kuidas oma tahtmist saada. Sul on suhteliselt lihtne ka teisi inimesi oma tegevuse õigsuses veenda ja kaasa löömagi meelitada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Hommikul võid väheke uimane olla. Mida tund edasi, seda löögijõulisemana ennast tunned. Õnnestub asju sulle soodsas suunas liikuma panna ning parandada varem tehtud vigu.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võimalik, et keegi puistab sulle põhjalikult südant. Samas võib aga ka juhtuda, et keegi üritab su heatahtlikkust ära kasutada. Tähtsate lepingute sõlmimiseks aeg ei sobi.

Ambur

22. november – 21. detsember

Varu kannatlikkust! See, et sa mõnda asja teistele mitu korda seletama pead, on täiesti normaalne – sinu lennukaid ideid pole võimalik hetkega tabada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Proovi töömuredest pärast tööpäeva lõppu lahti lasta, neid mitte koju kaasa võtta. Naudi õhtul sajaga seda, et saad kallite inimestega koos olla.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Vastassooga sul täna ilmselt veab. Arvatavasti aga otsid pigem lõbusat flirti ja seiklusi, tõsisemat sorti suhete loomise huvi praegu vaevalt et on.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mõned asjad on sind totaalselt ära tüüdanud! Enne, kui uksi kinni lööma hakkad, pead siiski olema veendunud, et kuskil on avanemas uued ja paremad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal tuleb sul õppida ja areneda, ent vältida ülepingutust, eriti töises vallas. Puhuti võid olla liiga optimistlikult meelestatud ning oma võimalusi üle hinnata. Suhete vallas on pilk pigem minevikku pööratud. Lõpeta vanad asjad enne uute alustamist.