Foto: Andrew Ostrovsky, Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 27. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ära tee seda viga, et jätad kõige olulisema elus tagaplaanile ja pingutad millegi nimel, mis sinu arengu seisukohalt tähtsust ei oma. Lähtu enese vajadustest!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tuleb viisakalt käituda kõigiga, kellega igapäevaselt kokku puutud, naeratada nii naabritele kui kolleegidele. Ühisvaraga seotud teemadega tegelemiseks suurepärane aeg.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Uue töönädala algul võid olla ebakindel ja hajameelne, asju sassi ajada ja teistest kuidagi valesti aru saada. Õnneks tekib sul võimalus oma vigu parandada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Teadvustad endale, kes sa oled ja mida tahad. Sind motiveerivad esmalt isiklikud vajadused, teiste ootused pole nii olulised. Töises vallas hea aeg paremate tingimuste välja kauplemiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ole iseenda vastu aus. Mineviku mõjud, kunagi ammu juhtunust tingitud hirmud võivad muidu hakata su elu juhtima. Sul tuleb keskenduda sellele, mida südamepõhjas ihaldad.

Neitsi

23. august – 22. september

Sul tuleb osata teistega arvestada ning püüda nende seisukohti mõista. Ära keskendu erinevustele, lähtu ühistest eesmärkidest. Pereringis mõistetakse sind ootamatult hästi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sulle võidakse pakkuda vastutusrikkamaid tööülesandeid. Hinda oma võimeid realistlikult, ära võta oma õlule tööd, mille jaoks jõudu napib. Kui vaja, õpi ja arenda ennast!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Viivitusi võib esineda rahade laekumisel või ärialaste kokkulepete sõlmimisel. Igapäevatööle annab värvi see, kui keegi kolleegidest tegevust ümber korraldada üritab.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled enesekindel ja tundub loomulik, et su arusaamad on ainuõiged. Ometi teeks nüüd head, kui prooviksid sügavamalt oma hinge vaadata. Superhea aeg enesearendamiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vajad kedagi, kellega asju arutada, kes nõu ja jõuga toeks oleks. Kui sellist inimest su kõrval pole, on võimalus pöörduda oma ala asjatundjate poole.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võta esmajärjekorras ette tööd, mis on sinu jaoks rasked või ebameeldivad. Kui need tehtud, saad märksa vabamalt hingata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Minevikus toimunu mõjutab su praegusi emotsioone. Edasi saad liikuda juhul, kui minevikuga rahu teed. Hästi hea aeg koostöösuhete loomiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastaringil oled seltskondlik ja suhtlusaldis. Tutvud paljude inimestega, kellega hulgas võib olla omapärane isik, kes pikemaks ajaks su südame võidab. Töises plaanis mõtled suurelt, sul tekib lennukaid ideid. Kõiki neid paraku töösse ei võeta, sest kolleegid ja ülemused ei ole selleks veel lihtsalt valmis.