Joe Exotic

Foto: AFP/Scanpix
Tele
25. september 2021, 14:21

JESS! Netflix kinnitab lõpuks: „Tiger King“ saab teise hooaja!

Voogedastusplatvorm Netflix on lõpuks teatanud, et megapopulaarne sari „Tiger King“ saab teise hooaja! Rõõmu-uudise paljastas Netflix Twitteris ja teine hooaeg peaks ekraanile jõudma juba selle aastanumbri sees, vahendab Daily Record.

Esimene hooaeg keskendus loomaaiapidaja Joe Exoticu elule ja sari jõudis voogedastusse täpselt koroonapandeemia esimese laine ajal, ning sai ülipopulaarseks. Joe aga pandi vangi ja ta kannab praegu 22 aasta pikkust karistust. Meest süüdistatakse mõrva tellimises, ning loomapiinamises.

Sarja vaatas esimese kümne päevaga üle 34 miljoni inimese, ning „Tiger Kingist“ sai üks Netflixi kõige edukamaid saateid.

58aastane Joe andis Netflixile vanglast ka intervjuu ja ütles, et ta küll nautis taasleitud kuulsust, kuid oleks soovinud seda siiski väljaspool vanglat kogeda. Samuti tunnistas mees, et kahetseb mõningaid oma tegusid. „Lahkusin loomaaiast ja saatsin oma šimpansid Floridas asuvasse varjupaika. Kujutasin ette, mida nad 18 aastat taluma pidid ja tundsin enda pärast häbi,“ ütles mees.

Uue hooaja promoklipis on näha ka Joe'd vangla külastusruumis, mis annab alust arvata, et esimese hooaja peategelast näeb ka teises hooajas omajagu. Sarja teine suur staar, Joe Exoticuga vägikaigast vedanud Carole Baskin ütles tänavu veebruaris, et teda o palutud samuti teises hooajas osalema, kuid ta keeldus. Siiski ei ole veel kindlalt teada, kas Carole jäi endale kindlaks või andis siiski järele. Ilmselt mitte, kuna esimeses hooajas anti kõvasti mõista, et naine on seotud oma abikaasa Doni saladusliku kadumisega. Seda on Joe Exotic samuti väitnud, kuid Carole on kõiki süüdistusi eitanud.

Netflixi teade teisest hooajast jagas fännid aga kahte leeri - on neid, kelle arvates on see parim uudis eales, kuid ka neid, kelle arvates võiks teine hooaeg sündimata jääda.

„Arvestades seda, kui suur osa esimene hooaeg kõigi eludest pandeemia alguses oli, on väga kohane, et saame uue koroonatalve eel järje,“ kirjutab ajakirjanik Christopher Mims. Üks kriitik aga ütleb, et ei hooli uuest hooajast pooltki nii palju kui esimesest. „Tiger King peaks kõigi teiste lockdowni mälestustega seifi luku taha minema ja sellest ei tohiks enam kunagi rääkida!“ arvab kolmas.

Siiski leidub üle maailma miljoneid inimesi, kel ilmselt juba õlled külmikus ja plaksumais mikrolaineahju kõrval ootel, et suure päeva saabudes rõõmuhõisetega uus hooaeg vastu võtta.