Nicolas Cage

Foto: Rauters/Scanpix
Inimesed
25. september 2021, 09:25

Nicolas Cage möllas purjus peaga Las Vegase peenes baaris (9)

Näitleja Nicolas Cage jäi ühe peene Las Vegase restorani baaris kaamera ette, kui ta seal purjus peaga kakerdas ning teda restoranist välja visata püüti. Pealtnägijate sõnul arvati, et Cage on kodutu, vahendab The Sun.

57aastane Cage saadetakse videos Lawry's Prime Rib restoranist välja, sest arvati, et ta on purjus kodutu. mees oli tõesti purjus ja kuna Cage on omale korraliku habemepuhma kasvatanud, ei olnudki segadus raske tulema.

Allikate sõnul tarbis Cage kallis viskit ja tekiilat, kuid muutus siis sõjakaks. Cage'il olid jalas leopardimustriga püksid ja suvalised plätud. Videos (vaata SIIT) on näha, kuidas ta enne väljasaatmist paljajalu diivanil istub ja plätusid jalga üritab ajada.

Mees saadeti välja ja üks naistöötaja blokeeris tema teed, et Cage uuesti restorani sisse ei pääseks. Ühe allika sõnul kutsus Cage neid isegi enda juurde koju, kuid hoolimata kuulsa inimese kutsest jäeti minemata, sest mees polnud üldse adekvaatne. Lõpuks viis üks baari püsikunde Cage'i minema.

Tegu pole esimese korraga viimastel aastatel, kui näitleja ebaadekvaatses seisus kaamera ette jääb. 2019. aasta märtsis jäi ta videole Las Vegase kohtumajas, kui alkoholijoobes oma kallima Erika Koikega abiellumisluba taotlemas käis. Cage ja Koike abiellusid, kuid neli päeva hiljem lasi näitleja abielu tühistada, kuna väitis, et oli liiga purjus, et aru saada, mida teeb.

Vaid kuu hiljem käis ta Los Angelese karaokebaaris, kus näitlejat samuti ebaadekvaatses seisus filmiti. Tänavu veebruaris abiellus Cage viiendat korda, sedapuhku endast 30 aastat noorema Riko Shibataga. Mais suri aga 85aastasena Cage'i ema.