Sarah Jessica Parker ja Willie Garson 2007. aastal „Seksi ja linna“ mängufilmi võtteil.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. september 2021, 13:47

„Seksi ja linna“ perest ei mälesta surnud kolleegi vaid Sarah Jessica Parker

Eile saabus kurb uudis „Seksis ja linnas“ Carrie geisõpra Stanfordi kehastanud Willie Garsoni surmast. Kuid torkab silma, et arvukate järelehüüete seas puudub Carrie osatäitja Sarah Jessica Parkeri oma.

USA meedia andmeil viis 57aastase Garsoni hauda kõhunäärmevähk. Veel juulis tabati Stanford Blatchi osatäitja New Yorgi tänavail „Seksi ja linna“ järje „And Just Like That“ võtteilt. Armastatud karakternäitlejast jäi maha 18aastane poeg Nathen, kelle ta oli adopteerinud üksikisana kümme aastat tagasi.

Garsonit on sotsiaalmeedias meenutanud – kes pikemalt, kes lühemalt – „Seksi ja linna“ näitlejad Cynthia Nixon (Miranda), Kristin Davis (Charlotte), Kim Cattrall (Samantha), Chris Noth (Mr Big) ning Stanfordi abikaasat Anthonyt kehastanud Mario Cantone. Mitmed toonitavad Willie südamesoojust ja vaimukust, Kristin Davis toob esile oma kolleegi vapruse üksikvanemaks hakkamise teel. Kuid on silmatorkav, et oma Instagrami kontol pole armsa kolleegi lahkumist ära märkinud sarja superstaar Sarah Jessica Parker.

Põhjenduse leiab Parkeri ekraaniabikaasa Mr Bigi postituse kommentaaridest. „Aitäh, kallis Chris. Ma pole veel valmis,“ kirjutab Sarah Jessica ajakirja People teatel.