„Puuduta mind“ saates olid (vasakult) saatejuhid Anu Saagim ja Dali Getter Garat ning külaline Kaari Saarma.

Video: Hannes Dreimanis
Puuduta mind
26. september 2021, 17:52

„PUUDUTA MIND“ 202. SAADE | Covid-19 uurija Kaari Saarma: ma ei ole vaktsiinide vastane, küll olen rumala või ebaausa teaduse vastane (14)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised ägedad persoonid. Põnevatele teemadele spetsialiseerunud terapeudi Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on taaskord Covid-19 uurija ja molekulaarbioloogia magister Kaari Saarma, kes jätkab vaktsineerimist puudutavatel teemadel, mis eelmises saates palju elevust ja vastukaja tekitasid. Kaari vastab ka teie saadetud küsimustele.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised ägedad persoonid. Põnevatele teemadele spetsialiseerunud terapeudi Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi külaliseks on taaskord Covid-19 uurija ja molekulaarbioloogia magister Kaari Saarma, kes jätkab vaktsineerimist puudutavatel teemadel, mis eelmises saates palju elevust ja vastukaja tekitasid. Kaari vastab ka teie saadetud küsimustele.Vaata videot!

Kaari, kas sa oled vaktsiinide vastane?

Mind on selle kriisi ajal päris palju süüdistatud vaktsiini vastaseks. Ma ei ole vaktsiinide vastane, küll olen rumala või ebaausa teaduse vastane. See on ilmselt üllatav, aga selle kriisi ajal olen hakanud suhtuma vaktsiinidesse paremini, kui kriisi alguses. Miks? Aga sellepärast, et tulemas on ka teisi vaktsiine. Ootan nendelt palju tõhusamat toimet.

Edasi lugemiseks: