POOL OLI NÄITEMÄNG: Kevin ütleb, et tegelikult ta nii labane pole – pigem peab noormees end diplomaatiliseks suhtekorraldajaks.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
23. september 2021, 14:06

ÄRIHAI SIPLEB KUIVAL! „Poissmeeste peo“ antikangelane Kevin Kadakas: unistustes näen pere, maja ja Porschet, aga jõin selle püha ürituse maha (4)

„60 protsenti minu tegudest ja ütlemistest on näideldud, 40 protsenti olin päriselt mina. Ma ei süüdista aga kedagi, see on kivi minu enda kapsaaeda,“ pihib värske tõsielustaar Kevin Kadakas (24). Nii mõnegi seriaalivaataja silmis sarviliseks vanapaganaks muutunud noorsandi sõnul ei mõjunud poissmeestesaates osalemine kindlasti hästi ka tema joomisprobleemile, kuid ta on valmis mustast august välja ronima.

TV3 uut tõsielusarja „Poissmeeste pidu“ näinud inimeste seas ei ole ilmselt ainsatki, keda poleks Kevini öeldu ja tehtu piinlikkust tundma pannud. Juba hommikuid alustas Kevin võttepaigaks olnud hotellis märjukesega, olles õhtuks alkoholist niivõrd läbi imbunud nagu oleks ta lilleline köögikäterätt, millega on põrandale kildudeks kukkunud liitrist viinapudelit ära kuivatada üritatud. Ja kus voolab alkohol, ei jää mõistagi ka probleemid tekkimata – Kevin kabistas saates süüdimatult võõraid naisi ja kommenteeris võikalt nende kurvikaid kehasid. Punapäid kutsus ta kährikuteks, noortalunik Kalvi-Kalle aga surus sootuks spaapõrandale maha ja ähvardas tappa anda.

Edasi lugemiseks: