Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 26. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kontrolli info paikapidavust. Sinu kõrvu võib jõuda nii mõnigi kuulujutt, milles võib olla tõtt, kuid mille põhjal ei tohi kindlasti inimeste kohta järeldusi teha.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päev ei soosi tõsise töö tegemist, oled pigem lõbutsemise lainel. Võta vabamalt. Kui on võimalik peole minna, siis ära seda võimalust küll käest lase.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tasub lõpule viia tegemised, mis juba enam-vähem valmis. Need tööd võiks veel terase pilguga üle vaadata, parandada vigu ja kohendada, kus võimalik.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hea oleks oma tervisele rohkem mõelda, vaadata üle, mis sinu elustiilis on sellele kasulik ning mis võib mõjuda kahjulikult. Tasub teha plaane, kuidas elu tervislikumaks muuta.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Päevas on nii raskeid kui ka kirkaid momente. Keerulisemas olukorras toeta end positiivsete mõtetega, mängi oma peas taaskord läbi viimasel ajal aset leidnud meeldivad hetked.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled asjad korralikult selgeks mõelnud ning tead, mismoodi edasi minna. Ära siis lase haukuvatel koertel kuidagiviisi oma meelerahu rikkuda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võiksid teha iluprotseduure ning üldse seda, mis pakub lõõgastust ja naudingut. Me elame ju selleks, et elust rõõmu tunda. Ka armusuhete arendamine läheb libedalt.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Punnitada, pingutada ja teeseldult naeratada ei ole vaja. Sa ei pea esiplaanile tükkima, sest oluliste inimeste jaoks oled nagunii tähtis. Tunnusta neid, kes sult seda teenitult ootavad.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tegele millegagi, mis nõuab head sõnaseadmise oskust. Sul on kasu sellest, kui suudad end ümbritseda inimestega, kes on asjalikud ja sinu suhtes heatahtlikult meelestatud.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kasuta aega intensiivselt ning ära lase kiuslikel tüüpidel endale „sisse sõita“. Sind võidakse küll provotseerida, aga ära muuda närviliste inimeste pärast oma plaane.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Üks tähtis töö on sul peaaegu et valmis. Täiusta seda veel niipalju, kui saad, aga ära liigselt muretse, sest lõplik otsustamine ja vastutamine selles vallas ei ole sinu õlgadel.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tõsta töömõtted oma peast heaga välja. Elus on palju tähtsamaid ja rõõmustavamaid teemasid, keskendu neile ja tunne olemasolust mõnu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastaringil võta elu kergelt ja rõõmsalt, ole valmis suhtlema ja ka võõrastega kontakte looma – nii saad ehk ellu viia äriplaani, mis sul juba varasemast ajast peas keerelnud on. Saad suurepäraselt aru, mis on su elus väärtuslik, mida tasub säilitada, mida aga peaks muutma.