Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 22. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võimalik, et oled viimasel ajal kellegagi ebaõiglaselt käitunud. Kas sul on julgust seda tunnistada? Ei ole mõtet teha nägu, nagu kõik oleks hästi, enne kui oled vea parandanud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kipud oma tegemistega viimasele hetkele jääma, isegi niipalju, et teised juba muretsema ja oma hoogu pidurdama hakkavad. Ära närvi mine! Tegutse ja sa saad valmis.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Miski ei muutu iseenesest. Kui sa seda loodad, võid ootama jäädagi. Kui teine pool on passiivne, haara ohjad enda kätte ja korralda nii, et asjad toimuks sinu tahtmist mööda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võiksid rutiinseid toimetusi toimetada – kappe korrastada näiteks – ning samal ajal kiirustamata ja põhjalikult enda jaoks olulisi asju läbi mõelda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Keegi on sind juba ammu oodanud. Tahad sa seda siis endale tunnistada või mitte. Ei ole mingit mõtet heale inimesele pettumust valmistada.

Neitsi

23. august – 22. september

Olenemata sellest, mis soost sa ise oled, sujub sul täna koostöö paremini meestega. Ka intiimelu puudutavate teemade puhul suudavad mehed asjalikku nõu anda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Algab aeg, mil just sina saad tähelepanu keskmes särada – Päike jõuab täna oma taevasel teekonnal Kaalude märki! Sinul tasub seda tähistada ja sügise algusest rõõmu tunda!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Täna võib sinuga toimuda midagi üllatavat. Ühest küljest muudab see sind veidi närviliseks ja seesmiselt ebakindlaks, aga teisest küljest on see ütlemata põnev.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tee seda, mida oled plaaninud teha. Ära otsi mingeid vabandusi, ära hiili oma kohustustest kõrvale. Kui sa seda täna teed, tulevad järgmised päevad ainult raskemad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb tegeleda erinevate probleemidaga. Hoolitse selle eest, et need, kellega koos tegutsed, oleksid olukorrast informeeritud. Ainult sel juhul saavad nad sind aidata.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kõike, mis sul pähe turgatab, pole kõige targem esimese hooga välja öelda. Täna ei tee küll paha seda endale iga natukese aja tagant meelde tuletada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oluline sõber viibib sinust eemal, samas aga avastad rõõmuga, et lähedal on keegi, keda sa veel hästi ei tunne, kuid kellega lähemalt tutvumiseks nüüd võimalus avaneb.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi või Kaalud! Uuel eluaastal on su tegevus konkreetne ja hästi planeeritud. Oskad ära kasutada infot, mis sinuni jõuab. Samas saadad ka ise välja signaale, mis annavad teistele pildi sellest, kui töökas ja usaldusväärne sa oled. Tööd on palju, sa lausa naudid seda, et saad keskenduda ning eesmärgi suunas rühkida.