Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Müstika
19. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 20. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tunned ühest inimesest suurt puudust, aga ei suuda välja mõelda, kuidas talle läheneda. Või on põhjus selles, et sa lihtsalt kardad? Hoia pea püsti, ära ennast alahinda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui näed, kuidas sulle olulised inimesed riidu kisuvad, ära kohe nina asjasse toppima hakka. Nemadki on täiskasvanud ning vastutavad oma tegude ja sõnade eest ise.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võiksid energiat pühendada sellele, et parandada kodust olukorda. See tähendab nii kodu koristamist ja remontimist kui ka suhete parandamist inimestega, kellega sa koos elad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinuga tahab kontaktis olla päris mitu vastassoost isikut, kuid sul on raske aru saada, kellega ja kuidas tasub edasi minna. On oht end mõjutada lasta ja valesti valida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Vastutusrikas päev, mil vastu võetud otsustest sõltub see, milliseks kujuneb tööelu tulevikus. Seisa enda eest, aga tee seda viisakal ja rahulikul moel.

Neitsi

23. august – 22. september

Sinu ümber on toredaid inimesi, kes sinust hoolivad. Siiski – keegi, keda sa vajad, on kuskil mujal. Avastad, et tunned temast suuremat puudust, kui varem arvasid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ära hakka tõsise näoga rääkima juttu, mille kohta sind ümbritsevad inimesed teavad, et see ei ole päris tõsi. Neid sa enam ei peta, petad hoopis iseennast.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Pead hakkama saama millegi niisugusega, mille tegemist oled varem ainult kõrvalt näinud. See on sinu jaoks keeruline, kuid tuled edukalt toime.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sulle tundub, et terendamas on soodsaid võimalusi sissetuleku suurendamiseks. Kui kaaslased üritavad tähelepanu võimalikele riskidele juhtida, ei tee sa kuulmagi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sul on raske leida õiget viisi, kuidas armastatud inimesele läheneda, niisiis jäta ta mõneks ajaks lihtsalt rahule. Anna talle hingamisruumi, pühendu enda asjadele.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tahaksid rohkem iseendale keskenduda, aga selleks sulle nüüd küll võimalust ei anta. Oled sunnitud tegelema teiste poolt korraldatud jamade klaarimisega.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled võtnud kaaslasi nii, nagu nad on ja väärtustanud nende positiivseid külgi. Täna võib keegi neist teha aga midagi niisugust, mis sul harja viha pärast punaseks ajab.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Maailma mitmekülgsus võlub sind. Oled algaval eluaastal pidevas tegevuses, sõidad palju ringi ning suhtled elavalt erinevate inimestega. Kokkupuuted välismaalastega võivad kasu tuua ja äritegevuseks vajalikku teavet anda. Suhete loomine ei lähe väga libedalt, pane rõhku läbisaamisele ustavate kaaslastega.