ÕL TV | Õhtuleht
18. september 2021, 09:42

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Heimar Lenk 75: tundub, et mõistus hakkab pähe tulema – vaatan elule kaalutletult ja kainelt (4)

„Viimastel aastatel olen tundnud, et mõistus hakkab pähe tulema. Kaalutletud otsused, toetun kogemustele, vaatan kainelt – mitte viina mõttes – elule,“ ütleb ajakirjanik ja poliitik Heimar Lenk, kes tähistab täna, 17. septembril oma 75. sünnipäeva. „Ja huvi elu ning kaunitaride vastu on mul ka edasi.“

Vaata meeleolukat videot!

„Viimastel aastatel olen tundnud, et mõistus hakkab pähe tulema. Kaalutletud otsused, toetun kogemustele, vaatan kainelt – mitte viina mõttes – elule,“ ütleb ajakirjanik ja poliitik Heimar Lenk, kes tähistab täna, 17. septembril oma 75. sünnipäeva. „Ja huvi elu ning kaunitaride vastu on mul ka edasi.“Vaata meeleolukat videot!

Sa päris nooreks tagasi ei taha, aga kui me tõstaksime su kogemustepagasiga tagasi 50. eluaastasse, siis kas sa teeksid midagi teisiti?

Igal juhul. Ma ei kulutaks ennast enam nii palju – peo võiks lõpetada pisut varem ära. Kui uusi elusuundi ma ei valiks. Olen nõukogude ajast peale mõelnud ühtemoodi, vasakpoolselt, ja proovinud toetada neid, kellel hetkel hästi ei lähe.

Edasi lugemiseks: