SUURED SÕBRAD: Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi ja tema ema Meeli on terve elu suured sõbrad olnud ja põrutasid nüüd koos ka Gruusiasse reisile. Kümnepäevasest seiklusest sündis saade, mis reedel teleekraanile jõuab. Foto: Erakogu
Inimesed
16. september 2021, 13:11

FOTOD | Kethi Uibomägi ema: tal polnud noorena halvale teele minekuks aega, pigem muretsesin, et tütar endale liialt kohustusi ei võtaks (5)

„Kui muidu emad muretsevad, et lapsed lähevad halvale teele või kuhugi nurga taha jooma, siis Kethil oli noorena nii palju teha ja tal polnud sellisteks asjadeks aega. Pigem muretsesin ma seepärast, et ta võttis omale nii palju kohustusi, et ei jõudnud ära teha,“ räägib laulja ja saatejuhi Kethi Uibomäe ema Meeli.

„Sekkusin ikka päris palju. Näiteks oli Kethi bigbändis ja ütlesin lõpuks, et ta tuleb sealt ära, sest laps oli lihtsalt nii väsinud. Eriti kevadeti ja jõulude ajal, kui igal pool olid samal ajal esinemised. Kethi isa oli nagu taksojuht – laps tuleb ühelt lavalt maha ja peab kümne minuti pärast juba järgmisel olema. See kurnas ju lapse ära, lisaks veel õppimine ja koolis käimine,“ räägib Meeli.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99