Irja Lutsar ÕL saates "Puuduta mind"; saatejuhid Anu Saagim, Ants Rootslane

Puuduta mind
19. september 2021, 21:53

TEGEMIST ON INTERVJUU ESIMESE OSAGA.

„PUUDUTA MIND“ 201. SAADE | Staarviroloog Irja Lutsar vastab põletavatele vaktsineerimist puudutavatele küsimustele (13)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, arstid, koolitajad ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi ja hüpnotisöör Ants Rootslase külaliseks on seekord staarviroloog Irja Lutsar.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, arstid, koolitajad ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi ja hüpnotisöör Ants Rootslase külaliseks on seekord staarviroloog Irja Lutsar.Vaata videot!

Mõned nädalad tagasi oli „Puuduta mind“ saate külaliseks molekulaarbioloog Kaari Saarma, kellega sai arutletud põhjalikult COVID-19 kriisi ja vaktsineerimise teemadel. Täpsemalt vaata siit:

See teema puudutab endiselt meid kõiki ja ajaga lisandub mitte ainult vastuseid küsimustele, vaid ka uusi küsimusi. Kaari Saarma ettepanekul ja saate vaatajate tungival soovil kutsusime põletavatele küsimustele vastama ka staarviroloog Irja Lutsari.

Edasi lugemiseks: