TÄNAVUSED ESIMESED KOLMIKUD: Anni, Anna ja Iti on vanemate Liina ja Madise jaoks juba pikalt oodatud perelisa. Beebisid süles hoida said vanemad järgmisel päeval pärast sünnitust ja alles sellest nädalast saavad nad nendega iseseisvalt tegeleda. Pere viibib veel Ida-Tallinna Keskhaiglas.

Foto: Robin Roots
Inimesed
15. september 2021, 16:00

MITMEKORDNE RÕÕM! Äsja kolmikud tüdrukud ilmale toonud ema: meil laste saamisel mingit limiiti ees pole!

„Meil areneb asi väga kiiresti, nad on väga tublid olnud,“ rõõmustab värske ema Liina Laissaar (33), kes tõi eelmisel nädalal ilmale selle aasta esimesed kolmikud – Anni, Anna ja Iti. „Nüüd on nad kõik juba juhtmevabad ja süles kogu aeg. Just said esimest korda rinda ka.“

Lapsed on vanemate Liina ja Madise jaoks juba pikalt oodatud perelisa. Kolm armsat tüdrukutirtsu sündisid keisrilõikega 8. septembril Ida-Tallinna Keskhaiglas raseduse 34. nädalal. Anni kaalus 2,4, Anna ligi 2,3 ja Iti 2,1 kilogrammi. „Arst pani päeva ja plaani paika, et lapsed on juba piisavalt suured ning ei ole mõtet minu keha rohkem ka väsitada,“ selgitab Liina. „Anni ja Anna sündisid tegelikult ühe minuti sees, aga riik siiski nõuab, et kahe lapse sünd ei oleks kirjas ühe ja sama minuti sees – tulevikus on siis tütarde vahel oodata vaidlusi, kumb on ikkagi vanem,“ naerab Liina.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99