Rolling Stones 2016. aastal. Paremalt: Charlie Watts, Mick Jagger, Keith Richards ja Ronnie Wood.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
15. september 2021, 10:01

KURB: Rolling Stones ei osalenud oma trummari Charlie Wattsi matustel

Rolling Stonesi trummar Charlie Watts sängitati eelmisel nädalal Inglismaal mulda, kuid tema bändikaaslased matustel ei osalenud, kirjutab New York Post.

Legendaarne muusik suri 24. augustil 80 aasta vanuses. Vaid mõni nädal varem oli ta erakorralise operatsiooni tõttu pidanud loobuma septembrikuisest rollingute USA turneest. Wattsi jäid lisaks arvukatele fännidele leinama abikaasa Shirley, kellega ta oli abielus olnud 1964. aastast, tütar Seraphina ja tütretütar Charlotte.

Nüüdseks on Watts vaikselt maha maetud. The Suni andmeil olid matused nii tagasihoidlikud, et neil ei osalenud isegi Charlie ansamblikaaslased, ehkki ta oli Rolling Stonesis mänginud 1963. aastast saadik. Mick Jagger (78), Keith Richards (77) ja Ronnie Wood (74) viibisid Ühendriikides Bostonis ning valmistusid turneeks.

The Suni andmeil ei saanud rokkarid Inglismaale oma kauase kolleegi ja sõbra matustele sõita Covidiga seotud piirangute tõttu. Ent mis neid täpselt takistas, seda Briti kõmuleht ei avalda.

Rolling Stones kavatsevat Wattsi mälestust austada oma kontsertidel, näidates tema etteastetega videomontaaži. Lisaks pidavat ansambel oma kuulsa logo leina märgiks mustaks värvima. Turnee „No Filter“ algab 26. septembril St. Louis's (Missouri osariik).