Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 18. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

See võib olla rahutu laupäev, mil sul ei õnnestu varem tehtud plaanist kinni pidada. Armas inimene võib õige ootamatult käituda ja käigu pealt oma otsuseid muuta.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul ei ole vaja hakata oma lähedastele selgitama, millised on su karjäärialased ambitsioonid. Nädalavahetus olgu puhkamiseks. Tõmba juhe seinast välja!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sul tuleb mõelda tervisele ja turvalisusele. Liigne riskijulgus võib sind viia olukordadesse, mis ei ole ohutud. Ära hinda oma võimeid ja füüsilist osavust üle!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Suhete vallas võib aeg ootamatusi pakkuda. Pole välistatud, et keegi ammustest sõpradest sulle armastust avaldab. Sinu soovid on suured ning optimismi jagub.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinuni jõudev info võib olla jahmatav, sind ärritada ja sundida olukorda ümber hindama. Siiski pole kindel, et kõik, mida kuulsid, ka tõele vastab.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui tahad armusuhet arendada, tuleb sul ennast avada. Ära pelga kallimale avaldada oma tegelikke mõtteid ja tundeid. Näita, kes sa tegelikult oled, ära proovi paremana näida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Aeg võib tuua üllatusi ning kired lõõmama lahvatada. Võimalik, et ootad kallimalt midagi, milleks ta suuteline pole. Teel olles on ettevaatlikkus ülimalt oluline.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tugevate emotsioonide endasse surumine ei mõju sulle kuigi hästi. Tuleb leida mingi ohutu võimalus oma tunnete väljaelamiseks. Rahaasjade ajamiseks pole parim aeg.

Ambur

22. november – 21. detsember

Side sõpradega tugevneb. Vestlused võivad kujuneda soojaks ja südamlikuks – sinus nähakse mõistvat ja usaldusväärset kaaslast, kellele võib mõndagi pihtida.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pereliikmed nõuavad palju tähelepanu. Keegi neist võib üsna veidralt käituda, võib-olla peretraditsioonidele kuidagi vastu astuda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on olnud mingist asjast kaljukindel arvamus, kuid praegused sündmused keeravad selle pea peale ja panevad sind asja uue nurga alt vaatama. Sõpradega võib vaidluseks minna.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sõltud palju sellest, mida teevad või ütlevad teised inimesed. Nad võivad sind oma sõnadega taevasse tõsta või vastu maad kukutada. Kui tunned, et sind rünnatakse, kaitsed end jõuliselt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastaringil oled energiline ja pakatad tegutsemislustist. Küllap üritad suure hooga uusi äriprojekte käima lükata ning tegevusvälja laiendada. Sind võib saata suur edu, ent on ka läbikukkumise oht juhul, kui oma teadmisi üle hindad. Tegevus vajab põhjalikku planeerimist. Seadusi tuleb täita.