Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 17. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul on häid mõtteid töökorralduse tõhusamaks muutmiseks. Räägi asjast rahulikul toonil kolleegidega – suure tõenäosusega on nad sinuga ühte meelt.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sind võib tabada loominguline puhang. Kui sa ka tavaliselt kirjatööga ei tegele, võid nüüd mõned hästi riimuvad read paberile panna või ametikirjagi lennukalt sõnastada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kohtle kaaslasi sama hästi kui ennast. Ole lahke ja abivalmis, jaga teistega seda, mida sul on palju. Küll näed – elu on õiglane. Saabub aeg, mil selle eest kuhjaga tasutakse.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aeg oluliste partneritega tähtsate läbirääkimiste pidamiseks. Julged oma mõtteid ausat välja öelda. Päev sobib ka armastuse avaldamiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ära lase laiskusel ja mugavusel enda üle võimust võtta! Praegu on tarvis täistuuridel tööd murda! Sul pole ju ometi vaja, et peaksid nädalvahetuselgi tööasjadega tegelema.

Neitsi

23. august – 22. september

Päikese ja Pluuto trigoon avab sulle erilisi võimalusi, astu aga julgelt edasi! Tahtejõudu on palju, suudad teha olulisi muudatusi ja parandada kunagi tehtud vigu.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Aktiivse tegutsemise päev, oled aktsioonis juba hommikust saati. Eriti hästi tunned end juhul, kui saad midagi ära teha selleks, et enda ja lähedaste igapäevast elukvaliteeti tõsta.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Iseenda eest ei ole mõtet põgeneda. Vaata uurival pilgul peeglisse. Ära oma hirme ja ebakindlust maha salga. Mida siiram ja ausam enda vastu olla suudad, seda kergem on sul tulevikuplaane teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Suuna oma energia töösse. Võib tekkida ideid, kuidas töökorraldust tõhustada. Neid tasub kaaslastegagi jagada. Võid märgata ka uusi raha teenimise võimalusi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Aega tagasi keerates võid avastada, et sinu kunagised hirmud nüüd üsna naeruväärsed paistavad. Julgust ja tarkust tuleb muudkui juurde.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oled lapsevanem, võta aega oma võsukesega olulistest asjadest rääkimiseks. Selgita asju rahulikult. Olenemata vanusevahest mõistate üksteist suurepäraselt.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hea päev koostöö tegemiseks mõttekaaslastega. Jaga nendega oma teadmisi, käi välja ka uusi ideid asjade edaspidiseks korraldamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastal oled uljas ja tegutsemishimuline. Pead jälgima, et alustaksid tegevust kõige tähtsamast, sest kui teed asju suvalises järjekorras, jääb midagi tegemata. Armuasjus oled tundeline, sul on suur romantikavajadus. Selleks, et saaksid end turvaliselt ja hoolitsetuna tunda, pead ka omalt poolt panustama.