Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
15. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 16. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled valiku ees, aga selleks, et midagi otsustada, vajad mõtlemisaega. Pead kahe jalaga maas seisma ja läbi mõtlema, mis ja kuidas. Kui aega ei anta, lükka otsustamine edasi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Paljusid asju tundub olevat lihtsam saavutada siis, kui paned maksma oma isikliku sarmi ja seksikuse. Võib juhtuda, et pead pärast maksma rohkem, kui algul arvasid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Elutempo läheb kiireks, on tunne, nagu sõidaksid karusellil – kõik muutub nii ruttu, et sa ei jõuagi millegi üle mõelda. Ära siiski lase ennast voolul lihtsalt kaasa viia.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Vajad head nõuannet ja seda suudavad sulle anda need inimesed, kes on sinust erinevad – nad oskavad su tegutsemist kõrvalt vaadata ja hoopis teistsugustel alustel analüüsida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Juhul, kui pead ette võtma midagi vastutusrikast, on sul üsnagi raske, pead tõsiselt pingutama ja otsima tuge selleks, et olla piisavalt julge ja sihikindel.

Neitsi

23. august – 22. september

Kipud idealiseerima inimest, keda lühikest aega ja pealiskaudselt tunned. Kuigi tal paistab olevat paljugi positiivseid jooni, ei tohiks sa ettevaatust kaotada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul on ilmselt ammust ajast mingi suhteprobleem klaarimata. Et sa pole ainuke, keda see vaevab, võib selle jamaga seoses esile kerkida ootamatuid asjaolusid.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul on võimalik julgelt edasi minna just seda teed, mis sulle kõige õigem tundub. Oled võimeline tegema otsuseid ja kindlakäeliselt asju korda ajama.

Ambur

22. november – 21. detsember

Pead tõestama oma oskusi ja arenguvõimelisust. Mida sa viimaste aastate jooksul juurde õppinud oled? Mida rohkem seda on, seda paremad on sinu tööalased tulevikuväljavaated.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Inimesest, keda oled harjunud sõbraks pidama ja kes sind varem toetanud on, saab mingi olukorra muutumise järel sinu konkurent.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tegele sellega, mida teistest paremini oskad. Ära proovi edasi pürgida valdkonnas, milles teistele peajagu alla jääd, seda tehes ei tee sa muud, kui raiskad asjatult energiat.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Küllap loodad kellegagi kohtuda. Proovi siiski mitte õhulosse ehitama hakata, sest kõik ei pruugi plaanipäraselt kulgeda, ette võib tulla veidravõitu üllatusmomente.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastal on sul küllaga jõudu ja tegutsemistahet. Oled valmis kindlakäeliselt oma elu ümber korraldama selle nimel, et kvaliteetsemalt ja õnnelikumalt elada. Sul tuleb olla valmis ennast täiendama, teadmisi koguma ja neid kiiresti ka praktiliselt rakendama. Vajad kallima lähedust ja turvatunnet.