Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 15. september (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kodus või siis töökohas on õhkkond pingeline. See sõltub nii sinu perekohustustest kui karjäärialastest ambitsioonidest – sa ei jõua mõlemal rindel ühepalju panustada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oskus teiste inimestega õigesti suhelda on sinu edu võti. See tuleb sul praegu lihtsalt ja loomulikult välja, mõistad oma kaaslasi lennult, suudad olla usaldusväärne partner.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kipud oma võimalusi valesti hindama ning rutakalt ja läbimõtlematult tehinguid ette võtma. Eriti ettevaatlik tuleks olla ühisvara küsimustes, kus ei tohi üksi otsuseid teha.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Pealtnäha on sul palju võimalusi töiseks eneseteostuseks, ent kui millegagi tõsiselt tegelema hakkad, ilmnevad probleemid. Võimalik, et sul on konkurente või kadestajaid.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Inimene, kellesse sa kiindunud oled, võib sinust kaugeneda ning sul on raske aru saada suhete jahenemise põhjustest. Jõulise pealetungiga sa asju klaarida ei saa, on vaja aega ja kannatust.

Neitsi

23. august – 22. september

Sul tuleb karjäärialaseid valikuid tehes silmas pidada seda, et töötamine oleks sulle meeldiv ja hingekosutav, palganumber polegi niivõrd oluline.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pühendu oma igapäevaste kohustuste hoolikale ja õigeaegsele täitmisele. Tublidus, sihikindlus ja oskus kolleegidele tuge pakkuda ja nõu anda teevad sinust hinnatud töötaja.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sulle on esmatähtis teineteisemõistmine, hingeline sugulus. Suures seltskonnas on lihtne vaistlikult ära tunda inimesi, kes sinuga sobida võiksid.

Ambur

22. november – 21. detsember

Suhtes oled õnnelik, mõtlete kaaslasega sarnaselt. Kui aga otsid armastust, on elu keeruline – kipud nüüd komistama selliste tüüpide otsa, kellega pole head sobivust.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

On omajagu pingeid suhetes, ent samas jagub loomingulist energiat. Hinge- ja armuvalu annab leevendada ja välja elada sellega, kui oskad oma tunded loomingusse vormida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Põnevaid tegevusi on samaaegselt palju ja sul on keeruline otsustada, mida teha ja millest loobuda. Võid sattuda ajahätta ja mõnda kohta hilineda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Analüüsi oma minevikukogemust ja seni kogutud teadmisi. Nii saad kujundada tulevikuplaane ja seda paika pikaajalisemad sihid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal õnnestub parandada varem tehtud vead ning kergema lastiga edasi minna. Palju tähelepanu vajavad pereliikmed, mõnikord pead ehk nende heaolu nimel lõbustustest loobuma. Kodus tuleb tööd teha ja vaeva näha, ent sul jagub energiat ka eneseteostuseks ja hobidega tegelemiseks.

Astroloog Maria Angel