Nicki Minaj 2019. aasta Met Galal. Mullune moepidu jäi koroonapandeemia tõttu ära, kuid tänavu kogunes meelelahutusmaailma koorekiht taas New Yorki pidutsema.

Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
14. september 2021, 11:00

Nicki Minaj väidab, et tema sugulase sõber jäi Covidi vaktsiinist impotentseks! (18)

Nicki Minaj teatas eile sotsiaalmeedias, et ei osale Met Gala moepeol, sest ta pole Covidi vastu vaktsineeritud. Hiljem avaldas popkuulsus oma seisukoha ilmestamiseks koletu loo.

Minaj ütles, et ta polnud nõus laskma end spetsiaalselt Meti jaoks vaktsineerida ning jäi seetõttu glamuursest moepeost eemale. „Vaktsineerin end alles siis, kui tunnen, et olen asja piisavalt palju uurinud.“

Hiljem aga säutsus Trinidadi juurtega Minaj, et tema sealne nõbu keeldub end vaktsineerimast, sest tema sõber sai süsti ja jäi suguvõimetuks. „Tema munandid läksid paiste. Sõber pidi paari nädala pärast abielluma, aga nüüd jättis tema tüdruk pulmad ära.“ Nicki manitses fänne, et nood ei laseks end vaktsineerima survestada, kui nad süsti ei soovi.

Kuid USA kiirabiarst ja George Washingtoni nimelise ülikooli rahvatervise professor dr Leana Wen kinnitas uudist vahendanud People.comile, et impotentsust pole täheldatud ühegi USAs heaks kiidetud Covidi-vaktsiini kõrvalnähtude seas. „Pole üldse tõsi, et Covid-19 vaktsiini manustamist võib meeste või naiste puhul viljatusega seostada,“ kinnitas ta.