Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. september 2021, 22:18

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 14. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul on võistlejaid, kes seavad ohtu su õnneliku positsiooni. On tähtis, et sa neid ei kardaks, vaid keskenduksid sellele, et ise tugev olla.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võib tekkida olukordi, kus sul on raske end vaos hoida ning ütled kellelegi karmi tõe otse näkku. See teeb edaspidise suhtluse keerukaks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Annad endale aru, et su enesetunne sõltub ühe teise inimese käitumisest, sellest, kui palju tähelepanu ta sulle pöörab. Pinguta, et sellest sõltuvusest vabaneda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled viimasel ajal nii mõnegi asja edasi lükanud, aga nüüd ei ole enam võimalik venitada, pead olema oma ülesannete kõrgusel ja töö ära tegema.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kodus on palju sebimist ja pisiprobleemide lahendamist, aga see meeldibki sulle, sest saad kõigega suurepäraselt hakkama ja teenid ka teiste heakskiitu ja naeratusi.

Neitsi

23. august – 22. september

Saad huvitava ülesande, mille kallale kohe õhinaga asud. Sellist väljakutset oled juba ammu oodanud ja oled nüüd õnnelik, sest praegu sa isegi ei osanud sellist võimalust ette näha.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kodus olles tahaksid esmajoones puhata, aga paraku avastad, et seal ainult oodatakse sinult midagi. Tuju rikub, et sult oodatakse rohkem, kui vastu antakse.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Mitu vastassoost isikut võistlevad su tähelepanu pärast. See, kas teha üks neist õnnelikuks ja teine õnnetuks või anda lootust mõlemale ja ajada nad riidu, on sinu otsustada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Lähed vastu uutele seiklustele. Hirmu sul pole, teed seda rõõmuvärinaga hinges. Päev sobib uuenduste tegemiseks, eriti aga reisi alustamiseks kuhugi kaugele maale.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oluline on, et sa oleksid avatud ja ei kardaks muudatusi ette võtta, sest täna võib õigeid asju muutes jõuda täiesti uuele tasandile. Kaalu kõikvõimalikke ettepanekuid tõsiselt.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul võib olla raske päev juhul, kui oled juba väga noorelt ennast kellegagi sidunud. Tunned soovi olla vaba, teised vastassoost isikud tunduvad ilusamad ja huvitavamad kui oma partner.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Emotsioonid on kõikuvad. Võid tänase päeva jooksul kogeda tugevat õnnetunnet, mõne aja pärast aga täielikku masendusse laskuda. Mineviku mõjud võivad olla suhteliselt tugevad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval isiklikul aastal oled ambitsioonikas ja teotahteline. Kuna aga Päike Neptuuniga vastasseisus on, kipud küllaltki kergesti valearvestusi tegema. Vajad enda kõrvale usaldusväärseid partnerid ja nõuandjaid. Küllaltki palju tuleb tegeleda asjadega, mis on minevikus pooleli jäänud või valesti läinud.