Amani Kiivika beebi soo teatamise pidu

Foto: Kuvatõmmis Amani Youtube'i videost
Inimesed
13. september 2021, 21:24

VIDEO | POISS VÕI TÜDRUK? Amani Kiivikas pidas beebi soo avaldamise pidu: see oli üle ootuste vahva! (6)

Bikiinifitnessist Amani Kiivikas ja tema elukaaslane Siim ootavad oma perre esiklast. Beebi sünnib detsembri keskel ja nüüd on Amani avaldanud ka, kas tulemas on poiss või tüdruk. Amani lapseootuse kulgemisest ja emotsioonidest loe pikemalt SIIT.

Beebi soo tegi Amani teatavaks Ameerika kommete järgi peetud gender reveal ehk soo avaldamise peol. Videokokkuvõtet peost jagas naine oma Youtube'i kanalil. „Mul pole aimugi, mis mind ees ootab, olen põnevil. Mul on natuke naljakas tunne, sest ma pole üliammu nii sotsiaalne olnud, kui saan täna olema. Pole ammu trehvanud sõbrannadega ja ärevus-elevus on sees, sest olen enamuse ajast kodus olnud,“ räägib Amani videos enne pidu.

Amani Kiivika beebi soo teatamise pidu

Foto: Kuvatõmmis Amani Youtube'i videost

Kokku kutsus Amani oma sõbrannad, kellega mängiti erinevaid mänge, söödi ja muidugi saadi beebi sugu teada. Ühe ülesandena tuli näiteks fotodelt ära arvata, kas pildil olev naine, kel näha vaid nägu, tegeleb parasjagu sünnitamise või seksimisega.

Ja siis oligi käes kõige olulisema sündmuse aeg. Soo teatamiseks oli Amanil suur must õhupall, mille ta nõelaga katki torkas. Sealt seest lendas välja hunnik siniseid konfette, seega tulemas on poisipõnn!

Amani Kiivika beebi soo teatamise pidu

Foto: Kuvatõmmis Amani Youtube'i videost

Amani oli loomulikult peost vaimustuses. „Mulle ei jõua kohale, see kõik oli üle ootuste vahva. Ma ei osanud ette kujutada, kuidas sellised peod välja näevad,“ ütleb ta videos. „See oli uus kogemus minu ja ka paljude sõbrannade jaoks.“ Videos avab Amani ka beebile toodud kinke, mille hulgas oli nii kraami, mida beebiootel Amani juba ise vaadanud ja osta mõelnud on kui ka näiteks klassiõe enda kootud haikostüüm!

Vaata lähemalt Amani Youtube'i videost: