Conor McGregor MTV videomuusikaauhindade galale saabumas.

Foto: AP/Scanpix
Tele
13. september 2021, 11:00

VIDEO | Conor McGregor üritas Megan Foxi peikale MTV galal pasunasse anda (12)

Täna öösel peetud MTV videoauhindade galal tekkis vabavõitleja Conor McGregori ja räppar Machine Gun Kelly vahel punavaibal konflikt ning kaks kuulsat meest tuli teineteisest lahutada.

TMZ.comi andmeil sai kisma alguse sellest, et Kelly turvamehed ei lubanud iiri vabavõitlejal räppariga koos fotodel poseerida. Turvad olevat McGregorit lausa eemale tõuganud. Raske jalavigastuse järel kepi abiga liikuv McGregor olevat komistanud, kepi pillanud, oma jooki maha ajanud ning ülejäänud dringi Machine Gun Kelly pihta läigatanud.

Fotodelt on näha, kuidas mehi teineteisest eemale kisutakse. „Kõik karjusid, McGregor üritas lüüa. Turvameestel oli raske teda vaos hoida,“ rääkis keegi pealtnägija. Punases sätendavas ülikonnas Kelly oli härrasmees ning üritas oma sõbratari Megan Foxi ohu eest kaitsta. Kui ajakiri Variety MKG-lt päris, mis juhtus, keeldus ta vastamast.

Õhtu kujunes Machine Guni jaoks siiski võidukaks: ta pälvis parima alternatiivartisti auhinna. Võidu tõi koos Blackbeariga kahasse salvestatud „my ex’s best friend“. Lisaks oli tal käe otsas õhtu seksikaima kleidiga naine. „Leidsin näkineitsi,“ õhkas MKG Instagramis.