Foto: VIDA PRESS
Inimesed
13. september 2021, 10:13

Kate Middletoni vend abiellus võluva prantslannaga

Prints Williami naisevend James Middleton teatas abiellumisest prantsuse finantsanalüütiku Alizée Thevenet'ga. Noorpaar oli pidanud pulmi koroonapandeemia tõttu lausa kaks korda edasi lükkama.

Cambridge'i hertsoginna Catherine'i noorem vend (34) abiellus endast kaks aastat noorema prantslannaga laupäeval pere ja sõprade ringis.

„Abiellusin eile oma elu armastusega, ümbritsetuna perest, sõpradest ning mõistagi mõningatest koertest,“ kirjutas James Middleton, kes on korduvalt rääkinud, kuidas neljajalgsed sõbrad on aidanud tal depressiooni seljatada. Tseremoonia leidis aset Prantsuse Rivieras külas nimega Bormes-les-Mimosas.

Kuu aega tagasi kirjutas James Instagramis, et tema ja Alizée on soetanud uue kodu. „Mulle tundub, et maja ostmine on ühel pulgal mu elu kõige stressirohkemate kogemustega.“

James tutvus oma südamedaamiga 2018. aastal. 2019. aasta sügisel teatasid nad kihlumisest. Pulmad pidid algselt toimuma 2020. aasta mais, kuid jäid toona koroonapandeemia tõttu ära. Mullu septembris kirjutas James Instagramis, et nad olid pulmi lausa kaks korda edasi lükanud. „On alles aasta!“