Foto: AP/Scanpix
Inimesed
13. september 2021, 09:33

PULMAD TULEKUL! Britney Spears sai poiss-sõbralt kihlasõrmuse sõrme (1)

Britney Spears ja temast 12 aastat noorem Sam Asghari teatasid eile Instagramis rõõmusõnumit: nad on kihlunud. „Ma ei suuda seda fucking uskuda!“ õhkab lauljanna arvukate hüüumärkide saatel.

Spears (39) demonstreerib uues videoklipis oma kallimalt saadud kihlasõrmust. „Jah!“ kuulutab ta, kui Sam (27) küsib, kas uus ehteasi meeldib talle.

Asghari mänedžer Brandon Cohen ütles ajakirjale People, et kihlasõrmuse disainis New Yorgi juveliir Roman Malayev. Sami ja Britneyt liigutab tema sõnul poolehoidjate toetus, pühendumus ja armastus.

Britney ja Sam tutvusid 2016. aastal lauljanna muusikavideo „Slumber Party“ võtteil. Teheranis sündinud Asghari on personaaltreener ja näitleja. Tänavuses Forbesi intervjuus rääkis Asghari, et oli Los Angelesse saabunud 12aastaselt täiesti umbkeelsena. „See oli täielik kultuurišokk.“

Oma teismeliste poegade isa Kevin Federline'iga oli Britney tutvunud samuti töises keskkonnas: Kevin oli tantsupoisiks ansambli LFO, mis oli Spearsi kontserditurnee soojendusesineja. Tänavu väitis superstaar Los Angelese kohtus, et eestkostealusena ei lubata tal uuesti abielluda ega last saada ning ta peab kandma rasestumisvastast spiraali.

Spearsil on seljataga kaks abielu. Tema liit Federline'iga kestis 2004–2007. 2004. aasta jaanuaris jõudis ta mõned päevad abielus olla oma lapsepõlvesõbra Jason Alexanderiga – Britney lasi Las Vegases purjuspäi sõlmitud liidu 55 tundi hiljem tühistada. Kohtupetitsioonis seisis, et lauljanna ei mõistnud abiellumishetkel oma tegu.